Новости за 22.06.2024

Jeep Avenger отримав понад 100 тисяч замовленьJeep Avenger отримав понад 100 тисяч замовлень
Електричний Avenger дебютував в 2022 році, проте згодом Jeep також презентувала версію з ДВЗ та гібрид. Нещодавно автовиробник прозвітував, що в середині 2024 року кросовер досяг 100 000 замовлень.
Volkswagen показав свій новий бюджетний кросоверVolkswagen показав свій новий бюджетний кросовер
Компанія Volkswagen офіційно представила свій новий кросовер Tharu XR. Спочатку його продаватимуть лише в Китаї, а потім він надійде у продаж й в інших країнах.
Стала відома дата дебюту оновленої VW JettaСтала відома дата дебюту оновленої VW Jetta
Нещодавно компанія Volkswagen оголосила про появу оновленої моделі Jetta та Jetta GLI. Обидві моделі вперше представлять громадськості 25 червня о 9:00 за східноамериканським часом (ET).
Новий кросовер від Xiaomi показали на шпигунських фотоНовий кросовер від Xiaomi показали на шпигунських фото
На дорогах Китаю було помічено перший позашляховик від Xiaomi, який проходить тести і є продовженням популярної моделі Xiaomi SU7.
Bentley презентувала «сувенірні» Continental GT, Flying Spur та BentaygaBentley презентувала «сувенірні» Continental GT, Flying Spur та Bentayga
Компанія Bentley випустила унікальну колекцію автомобілів. До неї увійшли Continental GT, Flying Spur, Bentayga, які присвятили турецькому Стамбулу.
Mercedes-Benz впроваджує функцію автоматичної зміни смуг для 15 моделейMercedes-Benz впроваджує функцію автоматичної зміни смуг для 15 моделей
Компанія Mercedes-Benz представила в Європі нову функцію для частково автоматизованого водіння під назвою автоматична зміна смуг (ALC).
В Україні запустять державну програму підготовки жінок-водіїв для вантажівокВ Україні запустять державну програму підготовки жінок-водіїв для вантажівок
В країні розробляють спеціальну національну програму з навчання жінок водінню великогабаритного транспорту.
Audi готує до випуску новий електричний кросовер RS Q6 e-tronAudi готує до випуску новий електричний кросовер RS Q6 e-tron
Audi готує до випуску новий електричний кросовер RS Q6 e-tron, який стане доступним у 2025 році. Новинка обіцяє вражаючі характеристики, не копіюючи при цьому рішення Porsche.
Гусенична амфібія BAE Systems отримала новий привабливий дизайнГусенична амфібія BAE Systems отримала новий привабливий дизайн
Найновіша розробка гусеничного зчленованого всюдихода BvS10 Beowulf оприлюднена на виставці EuroSatory 2024.
Опубліковано перші офіційні зображення Geely Emgrand 2025Опубліковано перші офіційні зображення Geely Emgrand 2025
Зовні Emgrand на перший погляд виглядає незмінним, але це оманливе враження.
Японський автовиробник Nissan закриває завод у КитаїЯпонський автовиробник Nissan закриває завод у Китаї
Один із найбільших світових автовиробників компанія Nissan Motor на тлі загострення конкуренції з китайськими виробниками електромобілів і падіння продажів закриває один із восьми своїх заводів у Китаї.
«Індійський Гелік» Force Gurkha отримає «автомат»«Індійський Гелік» Force Gurkha отримає «автомат»
Один із «ветеранів» індійського ринку позашляховиків Force Gurkha змінив покоління ще у 2021 році, але досі продається лише з 5-ступінчастою механічною коробкою передач.
Suzuki Cappuccino може повернутися після 26-річного забуттяSuzuki Cappuccino може повернутися після 26-річного забуття
Шанувальникам малих, легких та веселих спортивних автомобілів варто приготуватися до приємних новин: Suzuki Cappuccino може відродитися після 26 років перебування в забутті.
Відбувся дебют нового Chery Fengyun T6Відбувся дебют нового Chery Fengyun T6
Компанія Chery офіційно представила свій новий позашляховик Fengyun T6, доступний у трьох комплектаціях: Air, Pro і Max. Fengyun T6 є плагін-гібридною версією позашляховика Chery Tansuo 06.
У США створили симулятор водіння зі змішаною реальністюУ США створили симулятор водіння зі змішаною реальністю
Ця технологія відкриває нові можливості для проведення досліджень як у лабораторії, так і на дорозі, що команда називає «переносимістю платформи».
Geely показала салон нового позашляховика Galaxy StarshipGeely показала салон нового позашляховика Galaxy Starship
Geely опублікувала офіційні зображення салону свого флагманського повнорозмірного позашляховика Galaxy Starship.
Рятувальники ДСНС отримали нові пікапиРятувальники ДСНС отримали нові пікапи
Десять нових пікапів було передано благодійним фондом «Українські Вогнеборці» до підрозділів ДСНС. І це тільки за останні кілька тижнів.
Опубліковано живі фото нового Chery Tiggo 9Опубліковано живі фото нового Chery Tiggo 9
Оприлюднено живі фото нового Chery Tiggo 9 2024 року випуску, який пропонуватиметься за ціною від 21 000 до 28 100 доларів.
Як працює випробувальна лабораторія для автомобілів SkodaЯк працює випробувальна лабораторія для автомобілів Skoda
Уявіть собі місце, де ви можете підняти машину вище за найвищу європейську гору, побити її ураганним вітром і поставити під палючу спеку пустелі. Skoda створила саме таку лабораторію.
Перший електричний гіперкар випустять на новому заводі Ferrari наприкінці 2025-гоПерший електричний гіперкар випустять на новому заводі Ferrari наприкінці 2025-го
Гігафабрика Ferrari випускатиме всі автомобілі, що існують сьогодні в портфоліо бренду. Тут також вироблятимуть високовольтні батареї, електродвигуни та вісі для електромобілів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015