Geely показала салон нового позашляховика Galaxy Starship

15:05 22.06.2024
Geely показала салон нового позашляховика Galaxy Starship

Geely опублікувала офіційні зображення інтер'єру свого флагманського повнорозмірного позашляховика Galaxy Starship. За словами представників Geely, філософія дизайну салону полягає в тому, щоб перенести весь світ у ваш дім.

Автомобіль створено на новій платформі Geely GEA (Geely Electric Architecture), яка підтримує електричні та гібридні трансмісії. Він буде оснащений інтелектуальною системою електроприводу 11-в-1.

Авто отримає контрастні кольорові триспицеві диски, закриту передню панель, приховані дверні ручки та задні двері, що відчиняються вбік і вгору. Центральна консоль отримає великий трапецієподібний екран на додаток до центрального екрану, розташованого в центрі приладової панелі.

Таке компонування, найімовірніше, буде використовуватися на серійних моделях. Двоспицеве кермо буде оснащене сенсорними кнопками та круглим покажчиком рівня.

Салон запропонує 3-рядне 5-місцеве компонування з великою кількістю сенсорних панелей на дверях для керування відчиненням і зачиненням дверей, а також іншими розважальними функціями.

На другому ряді встановлені окремі крісла, а на третьому розташований суцільний диван. Сидіння як першого, так і другого ряду можна повертати. Крім того, за словами Geely, сидіннями можна керувати за допомогою голосових команд, що реалізуються завдяки великим моделям штучного інтелекту.


Источник: iXBT.com
Фото: CarNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015