Новий кросовер від Xiaomi показали на шпигунських фото

17:31 22.06.2024
Новий кросовер від Xiaomi показали на шпигунських фото

На дорогах Китаю було помічено перший позашляховик від Xiaomi, який проходить тести і є продовженням популярної моделі Xiaomi SU7. Новий автомобіль отримав кодову назву MX11 і планується офіційно представити у 2025 році.

Фотографії показують сильно замаскований автомобіль, але його характерні риси дизайну, схожі на Xiaomi SU7, все ще впізнавані. Передня частина має стильний дизайн з фарами, які нагадують ті, що використовуються на седані Xiaomi. Також, як і на Xiaomi SU7, на даху нового авто встановлено лідар. Обтічна лінія даху тягнеться до задньої частини, що свідчить про його купе-подібну форму.

Раніше генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь зазначав, що перший автомобіль Xiaomi буде «автомобілем мрії» для мас і був натхненний дизайном Porsche і McLaren. Хоча MX11 зберігає елементи дизайну Xiaomi SU7, його бічний профіль нагадує Ferrari Purosangue, що може свідчити про новий «автомобіль мрії» для Xiaomi.

Поки що деталей про Xiaomi MX11 мало. Однак були витоки про третю модель автомобіля Xiaomi. Очікується, що цей автомобіль буде використовувати бюджетні батареї від Sunwoda і вийде в 2026 році за ціною близько 150 000 юанів (21 000 доларів США).


Источник: 32cars
Фото: CarNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015