Стала відома дата дебюту оновленої VW Jetta

17:54 22.06.2024
Стала відома дата дебюту оновленої VW Jetta

Нещодавно компанія Volkswagen оголосила про появу оновленої моделі Jetta та Jetta GLI. Обидві моделі вперше представлять громадськості 25 червня о 9:00 за східноамериканським часом (ET). Вони з'являться в дилерських центрах до кінця третього кварталу.

Хоча компанія зберігає секретність, вона все ж показала тизерне зображення, яке, ймовірно, демонструє Jetta GLI. На знімку видно новий передній бампер зі сотовидними комірками повітрозабірника. Також помітний напис «Let's Go» поруч із зображенням шосе та мосту.

Supposed 2025 GLI leaks. Thoughts?
byu/TechThatYT inJettaGLI

Це занадто мало для висновків, але раніше опубліковані зображення показали, що модель матиме витончену решітку радіатора з підсвіченою нижньою панеллю. До них приєднаються нові освітлювальні прилади та модернізований інтер'єр. У ньому з'явиться оновлена приладова панель, а також нова інформаційно-розважальна система.

Цікаво, що зображення оновленої Jetta GLI з'явилися на Reddit понад місяць тому, проте залишалися поза увагою. Однак вони виглядають автентичними, судячи з тизеру та шпигунських фото.

Наразі невідомо, чи будуть зміни в технічній специфікації, але наразі Jetta оснащена турбованим чотирициліндровим двигуном об'ємом 1,5 літра з потужністю 158 к.с. (118 кВт/160 к.с.) і обертовим моментом 249 Нм. GLI значно потужніший завдяки своєму турбованому чотирициліндровому двигуну об'ємом 2,0 літра, що видає 228 к.с. (170 кВт/231 к.с.) та крутний момент 349 Нм.


Источник: Carscoops
Фото: Volkswagen
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015