Bentley презентувала «сувенірні» Continental GT, Flying Spur та Bentayga

17:18 22.06.2024
Bentley презентувала «сувенірні» Continental GT, Flying Spur та Bentayga

Компанія Bentley випустила унікальну колекцію автомобілів. До неї увійшли Continental GT, Flying Spur, Bentayga, які присвятили турецькому Стамбулу.

Колекція отримала назву Bentley Mulliner Istanbul Silhouette. Вона віддає шану історичним пам'яткам та пам'ятникам турецького міста. Автомобілі, що увійшли до колекції, пофарбували у відтінок Black Sapphire, який відтіняють хромовані вставки Azure. Continental GT та Flying Spur також отримали акценти Dragonfly blue на спліттері та бічних спідницях. Вони символізують воду протоки Босфор.

Салони автомобілів оздоблені перфорованою висококласною шкірою та алькантарою з оригінальним простроченням. Ще на спинках сидінь та задніх подушках присутні вишивки із зображеннями пам'яток Стамбула, а саме Дівочої вежі, Галатської вежі та Босфорських мостів. Як акценти використані вставки з натурального дерева Piano Imperial Blue і кварцового сланцю.

На бічних порогах знаходиться накладка із зазначенням серії. Ще до кожного авто додається спеціально створена ключниця, яка вказує на індивідуальність. Жодних змін у комплектаціях не відбулося.

У рух автомобілі Istanbul Silhouette Collection наводить 4,0-літровий бітурбований двигун V8 потужністю 550 к.с. і 770 Нм крутного моменту, який поєднується з восьмидіапазонним «автоматом» і повним приводом.

Колекція Bentley Mulliner Istanbul Silhouette дебютує цього місяця, ціни поки що не розголошуються. Хоча компанія натякає на обмежену доступність. Моделі будуть представлені у виставковому залі Maslak та тимчасовому магазині у Галапорті (Туреччина).


Источник: Авто Центр
Фото: Bentley
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015