«Індійський Гелік» Force Gurkha отримає «автомат»

15:57 22.06.2024
«Індійський Гелік» Force Gurkha отримає «автомат»

Один із «ветеранів» індійського ринку позашляховиків Force Gurkha змінив покоління ще у 2021 році, але досі продається лише з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач.

За даними Autocar India, незабаром ситуація зміниться - для моделі готують класичний автомат японської фірми Jatco, що має покращити позиції Gurkha порівняно з конкурентами. Є в планах виробника і ще одна нова модифікація.

Джерела видання запевняють, що позашляховик отримає семиступінчасту автоматичну коробку передач. Рішення виробника пов'язують із нинішньою позицією Gurkha, яка є вразливою порівняно з конкурентами: і Suzuki Jimny, і Mahindra Thar пропонуються у двопедальних модифікаціях.

Крім того, з тієї ж причини Force Gurkha одного разу має вийти на ринок у виконанні із заднім приводом. Якщо поява автоматичної коробки підвищить вартість позашляховика приблизно на 100 тисяч рупій, монопривідний Gurkha, навпаки, виявиться доступнішим.

Наприкінці березня Force Motors представила п'ятидверну модифікацію цієї моделі зі збільшеною колісною базою та трьома рядами крісел у салоні. Обидва варіанти Gurkha оснащуються 2,6-літровим дизельним двигуном, потужність якого з нагоди появи новинки підвищили з 91 до 140 к.с.


Источник: AMPERCAR.com
Фото: Autocar India
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015