Новости за 17.02.2023

Перші подробиці про Volkswagen Touareg четвертої генераціїПерші подробиці про Volkswagen Touareg четвертої генерації
Volkswagen опублікував офіційні фото та перші технічні характеристики кросовера Touareg нового покоління.
Enteligent показала перший у світі гібридний зарядний пристрій для електромобілів DC-DC на сонячній енергіїEnteligent показала перший у світі гібридний зарядний пристрій для електромобілів DC-DC на сонячній енергії
Сонячний зарядний пристрій для електромобілів, який отримує енергію від сонячної батареї на даху, може забезпечувати швидку зарядку постійним струмом.
Компанія Ford представила оновлений Ford Transit CustomКомпанія Ford представила оновлений Ford Transit Custom
У той час як новий Ford Transit/Tourneo Custom 2024 року вже був представлений в Європі, спільне підприємство Jiangling Ford щойно випустило оновлену версію моделі для китайського ринку.
Європарламент заборонив продаж нових автомобілів із ДВЗ із 2035 рокуЄвропарламент заборонив продаж нових автомобілів із ДВЗ із 2035 року
Згідно з останнім рішенням законодавчого органу ЄС, до середини наступного десятиліття нові автомобілі повинні будуть показати нульовий викид вуглецю.
Новинка від Arcol підвищує безпеку та економічність автобусівНовинка від Arcol підвищує безпеку та економічність автобусів
Іспанська компанія Arcol представила новинку на ринку автобусних комплектуючих - систему eMirror, яка замінює звичні зовнішні дзеркала.
Новий VW Golf 9 стане дешевим електромобілемНовий VW Golf 9 стане дешевим електромобілем
Електрокар Volkswagen Golf 9 буде коштувати від 22 500 євро. Хетчбек зміниться зовні і стане компактнішим за нинішню модель, але при цьому його внутрішній простір не зменшиться.
Українці все менше встановлюють ГБО на бензинові автоУкраїнці все менше встановлюють ГБО на бензинові авто
У січні 2023 року українці переобладнали 2 тисячі легкових авто для роботи на автогазі. Таким чином показник встановлення газобалонного обладнання зменшився на понад 25% порівняно з груднем минулого року.
Компанія Nissan відкличе майже півмільйона автоКомпанія Nissan відкличе майже півмільйона авто
Компанія Nissan відкликає майже півмільйона автомобілів через фірмовий логотип на рульовому колесі, який може відірватися та травмувати водія у разі спрацювання подушки безпеки при ДТП.
Volvo Trucks презентувала перший повністю електричний бетонозмішувачVolvo Trucks презентувала перший повністю електричний бетонозмішувач
Компанія Volvo Trucks поставила перший повністю електричний бетонозмішувач великої вантажопідйомності. Це ще один крок до скорочення викидів у будівельній галузі.
Volkswagen попереджає про наслідки купівлі неофіційних електромобілів VW IDVolkswagen попереджає про наслідки купівлі неофіційних електромобілів VW ID
Volkswagen звертає увагу, що ряд моделей Volkswagen ID, призначених для іноземних ринків, в тому числі вироблених у Китаї, завозяться на український ринок через неофіційні канали продажів.
Презентовано лімітований електромобіль MINIПрезентовано лімітований електромобіль MINI
Новий Mini Cooper SE Convertible оснащений 184-сильним двигуном і розганяється до 100 км/год за 7,3 с.
Tesla змінила ціни на свої авто в США вчетверте за два місяціTesla змінила ціни на свої авто в США вчетверте за два місяці
Автовиробник Tesla змінив ціни на одну версію кожного зі своїх седанів Model 3 і кросоверів Model Y у США, що стало четвертим коригуванням цін з початку року.
Запаси пального в Україні перевищили довоєнний рівеньЗапаси пального в Україні перевищили довоєнний рівень
Обсяг запасів пального в Україні у січні 2023 року перевищив рівень січня минулого року. Водночас споживання під час війни суттєво зменшилося.
Китай електрифікує 80% громадського транспорту до 2025 рокуКитай електрифікує 80% громадського транспорту до 2025 року
Китай запускатиме спеціальну програму, метою якої стане швидке зростання кількості електромобілів у парках міських автобусів та таксі.
Ураган знищив колекцію старовинних Chevrolet CorvetteУраган знищив колекцію старовинних Chevrolet Corvette
Стихія серйозно пошкодила старовинні Chevrolet Corvette та особливо постраждали їх склопластикові кузови. Відремонтувати деякі спортивні автомобілі дуже складно.
Toyota та Suzuki розроблять легкий спорткарToyota та Suzuki розроблять легкий спорткар
Компанії Toyota та Suzuki планують розробити легкий середньомоторний спорткар із трициліндровим двигуном. Поки що новинка має умовне позначення Midship Sports.
Компанія Volvo змінює підхід до рестайлінгу своїх автоКомпанія Volvo змінює підхід до рестайлінгу своїх авто
Рестайлінг завжди був одним із основних способів оновлення моделі. Додавання нових естетичних деталей часто є правильним кроком, щоб зробити автомобіль більш привабливим та зберегти його сучасним.
Яку мототехніку купували українці в січні?Яку мототехніку купували українці в січні?
Експерти Інституту досліджень авторинку проаналізували статистику реєстрацій мототранспорту у січні та визначили топ моделей в трьох сегментах: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових мотоциклів та мопедів.
Європа запроваджує нові правила зеленого воднюЄвропа запроваджує нові правила зеленого водню
Європейська комісія надала остаточний варіант своїх нових правил для зеленого водню з послабленими вимогами для кваліфікації водню як «зеленого».
У Китаї презентували стильний бюджетний кросоверУ Китаї презентували стильний бюджетний кросовер
Кросовер Trumpchi GS3 розрахований на молоду аудиторію, пропонуючи стильний дизайн та багате оснащення за невеликі гроші. У версії R модель виглядатиме ще спортивніше.
Mercedes-Benz вивів на тести довгобазний CitanMercedes-Benz вивів на тести довгобазний Citan
Майже два роки минуло з того часу, як Mercedes представив нинішнє покоління Citan. Автомобіль доступний у вантажному та пасажирському варіанті, а незабаром сімейство поповниться і подовженою версією.
Великий Renault Captur очікується в 2024 роціВеликий Renault Captur очікується в 2024 році
Компанія Renault розробляє новий кросовер Renault Captur з подовженою колісною базою. Дизайнери французького видання LArgus показали на рендерних зображеннях, як приблизно буде виглядати ця новинка.
У Китаї випустили «копію» пікапа Ford F-150У Китаї випустили «копію» пікапа Ford F-150
Китайська компанія Jiangling Motors представила пікап Daodao. Новинка виконанана у стилістиці американського Ford F-150.
Дизельний пікап PEUGEOT Landtrek готується прибути в УкраїнуДизельний пікап PEUGEOT Landtrek готується прибути в Україну
Бренд PEUGEOT все більше укріплює свої позиції на українському ринку та пропонує покупцям новинку в популярному сегменті Pick-Up - зустрічайте надійний та витривалий PEUGEOT Landtrek.
Старт продажів Hyundai IONIQ 6 в автоцентрі Паритет!Старт продажів Hyundai IONIQ 6 в автоцентрі Паритет!
IONIQ 6 - це електрифікований стрімлайнер, який реалізує ідею «Емоційної Ефективності», завдяки одночасному забезпеченню естетичних та функціональних потреб автовласників.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015