Перші подробиці про Volkswagen Touareg четвертої генерації

23:55 17.02.2023
Перші подробиці про Volkswagen Touareg четвертої генерації

Volkswagen опублікував офіційні фото та перші технічні характеристики кросовера Touareg нового покоління. Ймовірно, знімки зроблені під час ходових випробувань. На них R-версія кросовера із обклеєним камуфляжною плівкою кузовом. «Наживо» новий Volkswagen Touareg покажуть на початку травня, під час повноцінної прем'єри.

Відомо, що зміна поколінь принесе кросоверу набір матричних фар із 38 400 мікросвітлодіодами з можливістю проєктувати зображення на дорогу. Також новинці обіцяні колісні диски діаметром до 21 дюйму в особливому дизайні. Крім того, кожна модифікація одержала свій набір бамперів.

Плагін-гібридна версія виділятиметься синіми гальмівними супортами із маркуванням R. Корму такого Touareg прикрашають значком «VW» із підсвіткою та сполучені світлодіодною смугою ліхтарі.

На знімках салону видно передні капітанські сидіння із розвиненою бічною підтримкою та ромбоподібним декоративним рядком. Таким же візерунком прикрашені дверні карти. Рульове колесо - триспицеве із сенсорними клавішами. На передній панелі - блок із двох дисплеїв (панель приладів та «мультимедійка»). На центральному тунелі - «джойстик» перемикання коробки передач і дві «шайби».

Новий кросовер укомплектували датчиком виміру доданої ваги (до 100 кг) для автоматичного налаштування електронної системи контролю стійкості. Також доступне управління задніми колесами та активна система захисту від крену.

У новому поколінні Volkswagen Touareg буде доступний у бензиновій та гібридній версії. «Паливні» кросовери запропонують із 3,0-літровим V6 TDI у трьох варіантах форсування: 231, 286 та 340 к.с.

Новий Touareg eHybrid запропонує 381 к.с. та 600 Нм крутного моменту, Touareg R eHybrid - 456 к.с. та 702 Нм. Обидва гібриди використовують літій-іонну батарею ємністю 14,3 кВт.год. Запас ходу на електротязі складає близько 50 км. Всі модифікації оснащені 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач та стандартним повним приводом 4Motion.

Серійне виробництво Volkswagen Touareg четвертого покоління налагодять на заводі у Братиславі. Ціни оголосять ближче до офіційної прем'єри.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015