Компанія Volvo змінює підхід до рестайлінгу своїх авто

20:46 17.02.2023
Компанія Volvo змінює підхід до рестайлінгу своїх авто

Рестайлінг завжди був одним із основних способів оновлення моделі. Додавання нових естетичних деталей часто є правильним кроком, щоб зробити автомобіль більш привабливим та зберегти його сучасним. Проте останніми роками рестайлінг все більше стосувався технологічного оснащення, зводячи до мінімуму ретуші на кузові. І, за словами Volvo, ця тенденція збережеться і надалі.

В інтерв'ю CarExpert Бйорн Аннуолл, комерційний директор Volvo, заявив, що зараз доречніше говорити про «підтяжку мозку». Це гра слів із терміном «підтяжка обличчя», яким американці позначають естетичне оновлення моделі.

Нова концепція, схоже, зміщує увагу на програмну частину, тобто на «мозок» автомобіля. Насправді, за словами Аннуолла, завтрашні клієнти матимуть набагато більше переваг від оновлень, присвячених технологіям водіння, оскільки виробники зосередять свої зусилля на створенні базової архітектури, яку можна постійно покращувати.

Звичайно, чисто естетичні інновації залишаться, але вони все більше поступатимуться місцем технологіям. Звичайно, така філософія дозволить брендам заощадити на створенні нових елементів кузова (і на оновленні виробничих ліній). Також тому, що пакети оновлень можна буде завантажити через бездротову мережу.

Однак у майбутньому Volvo не матиме «варіантів підписки». Таким чином, шведський автовиробник не стягуватиме щомісячну плату за розблокування сидінь з підігрівом або інші функції комфорту, як це вже зробили деякі прямі конкуренти, такі як BMW та Mercedes.


Источник: AMPERCAR.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015