Mercedes-Benz вивів на тести довгобазний Citan

19:14 17.02.2023
Mercedes-Benz вивів на тести довгобазний Citan

Майже два роки минуло з того часу, як Mercedes представив нинішнє покоління Citan. Автомобіль доступний у вантажному та пасажирському варіанті, а незабаром сімейство поповниться і подовженою версією.

Прототипи новинки вже вивели на випробування. Під час транспортування вони були помічені фотошпигунами. В основу авто ляже платформа, на якій базуються Renault Kangoo і Nissan Townstar. Зазначається, що з довшою колісною базою запропонують як Citan, так і T-Class. Цей приріст у розмірах значно збільшить вантажопідйомність фургона, а мінівен дозволить встановити третій ряд сидінь.

До об'єктивів фотошпигунів потрапили Citan Tourer Base з довгою колісною базою та Citan Tourer Pro. У цих версій темні пластикові бампери, спрощені колісні диски, а зсувні двері закінчуються прямо перед колісною аркою.

За даними інсайдерів, жодних технічних змін у довгобазного варіанта не очікується. Фургон і мінівен будуть пропонуватися з 1,3-літровим бензиновим та 1,5-літровим дизельним моторами. Очікується ще і електрична версія на 121 к.с. Презентувати новинку мають намір до кінця року.


Источник: Авто Центр
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015