Презентовано лімітований електромобіль MINI

22:03 17.02.2023
Презентовано лімітований електромобіль MINI

У лінійці MINI з'явилася друга електрична модель Cooper SE Convertible. Кабріолет надійде у виробництво з квітня і його випустять лімітованою серією із 999 авто. Про це повідомляє офіційний сайт BMW Group.

Примітно, що концептуальний кабріолет MINI Cooper SE показали влітку минулого року, і тоді керівники британської компанії заявили, що не випускатимуть серійної моделі. Тепер вони змінили своє рішення.

Новий MINI Cooper SE Convertible отримав ту ж силову установку, що й електричний хетчбек. Він оснащений 184-сильним мотором та батареєю ємністю 32,6 кВт.год. Кабріолет MINI розганяється до 100 км/год за 7,3 сек і розвиває 150 км/год, а його запас ходу становить 201 км.

Електромобіль MINI приваблює яскравим ретро-дизайном із овальними фарами та ліхтарями з візерунком у вигляді британського прапора. Від бензинових моделей він відрізняється оформленням передньої частини та особливими 17-дюймовими дисками.

Лімітована версія доступна лише в чорному та сріблястому кольорах. Тканинний дах складається за 18 с на швидкості до 30 км/год і також прикрашений британським прапором.

Салон Mini Cooper SE Convertible оздоблено шкірою та лакованим пластиком. Стандартну комплектацію доповнили підігрів сидінь та проєкція на лобове скло.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015