Новинка від Arcol підвищує безпеку та економічність автобусів

23:23 17.02.2023
Новинка від Arcol підвищує безпеку та економічність автобусів

Іспанська компанія Arcol представила новинку на ринку автобусних комплектуючих - систему eMirror, яка замінює звичні зовнішні дзеркала. Вона складається з двох камер HD, що обігріваються, а також двох моніторів з роздільною здатністю 1900 х 720, встановлених на передніх стійках. У результаті покращується оглядовість з місця водія – широкий кут охоплення камер зводить до мінімуму сліпі зони, також підвищується видимість уночі та в негоду.

eMirror також оптимізує загальну вартість володіння автобусом, оскільки завдяки покращеній аеродинаміці знижується витрата палива. Також зводиться до мінімуму можливість ремонту внаслідок ДТП. Як показали продажі у 2022 році, попит на ситему eMirror перевищив усі очікування.

Зазначимо, що компанія Industrial Arcol S.A. нещодавно відсвяткувала 80-річний ювілей. Вона була утворена Артуром Коломом у 1942 році. Сьогодні сімейний бізнес продовжено вже третім поколінням. Компанія спеціалізується на різних комплектуючих для міських та туристичних автобусів, а також залізничного транспорту - дзеркалах заднього виду, моніторах та камерах, ролетних шторах та ін.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015