Enteligent показала перший у світі гібридний зарядний пристрій для електромобілів DC-DC на сонячній енергії

23:40 17.02.2023
Enteligent показала перший у світі гібридний зарядний пристрій для електромобілів DC-DC на сонячній енергії

Каліфорнійська технологічна компанія Enteligent, що спеціалізується на сонячній зарядці електромобілів, представляє перший у світі гібридний двонаправлений зарядний пристрій для електромобілів з живленням від постійного струму на даху, що працює від постійного струму.

Сонячний зарядний пристрій для електромобілів, який отримує енергію від сонячної батареї на даху, може забезпечувати швидку зарядку постійним струмом потужністю 25 кВт - втричі швидше, ніж зарядні пристрої для електромобілів змінного струму рівня 2, а також підтримує режими транспортний засіб-будинок (V2H) та транспортний засіб-мережа (V2G).

Власники електромобілів зараз підключають свої автомобілі до домашніх зарядних пристроїв, які живляться від потоку енергії змінного струму (AC), що генерується з електричної мережі. Але акумулятори електромобілів працюють на постійному струмі (DC), що вимагає перетворення потужності змінного струму на постійний у процесі зарядки. Перетворення змінного струму на постійний неефективно і призводить до втрат енергії та збільшення часу зарядки.

Enteligent заявляє, що перетворення постійного струму на постійний у його зарядному пристрої призводить до економії енергії на 13%, а пряма зарядка постійним струмом обходить внутрішню електроніку перетворення електромобіля, скорочуючи час заряджання.

1 лютого Enteligent оголосила, що залучила капітал у розмірі 7 мільйонів доларів від стратегічних та інституційних інвесторів для прискорення комерціалізації свого сонячного зарядного пристрою для електромобілів.


Источник: Україна Електро
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015