Новости за 14.06.2024

Скільки коштує отримати права водія категорії «B» в 2024 році?Скільки коштує отримати права водія категорії «B» в 2024 році?
Загальна вартість курсу буде відрізнятися, в залежності від того, який тариф обирає учень. Автошколи пропонують різноманітні пакети послуг, з теоретичної, практичної частини, яи комплексно.
Land Ark представила унікальний туристичний причіпLand Ark представила унікальний туристичний причіп
Компанія Land Ark RV, відома своєю сумішшю крихітних будинків та кемпінгових причепів, представила новий тревел-трейлер з багатофункціональним дизайном.
Fiat показав кардинально новий Panda 2025Fiat показав кардинально новий Panda 2025
Fiat Grande Panda підріс у розмірах і став кросовером із рубаним дизайном. Модель запропонують у гібридній та електричній версіях.
Китай уперше перегнав США за кількістю проданих автомобілівКитай уперше перегнав США за кількістю проданих автомобілів
У 2023 році у світі було продано 78,32 млн нових легкових автомобілів. Продажі збільшилися майже на 7 млн машин, порівняно з 2022 роком.
Nissan представив новий Townstar Crew VanNissan представив новий Townstar Crew Van
Японська компанія Nissan презентувала нове покоління фургона Townstar Crew Van - легкий, компактний та універсальний комерційний фургон.
Ексклюзивний суперкар Lamborghini продали за рекордну сумуЕксклюзивний суперкар Lamborghini продали за рекордну суму
Усього виготовлено лише 9-ть Lamborghini Veneno. 750-сильний карбоновий суперкар здатен розігнатися до 100 км/год за 2,9 с та розвинути 355 км/год.
Німеччина передала Україні автомобілі для захисту цивільної інфраструктуриНімеччина передала Україні автомобілі для захисту цивільної інфраструктури
У відповідь на посилення російських атак по критичній інфраструктурі України Німеччина посилює допомогу Україні. Німецька сторона передала Національній гвардії України 5 автівок, призначених для захисту цивільної інфраструктури.
Фонд Сергія Притули поставив для ЗСУ вже 323 командно-штабні машиниФонд Сергія Притули поставив для ЗСУ вже 323 командно-штабні машини
Один із напрямків Благодійного фонду Сергія Притули - переобладнання різних автомобілів у командно-штабні машини (КШМ), мобільні пункти управління військовими підрозділами.
BYD показала потужний і недорогий електропозашляховик Fang Cheng Bao 3BYD показала потужний і недорогий електропозашляховик Fang Cheng Bao 3
Електричний позашляховик BYD Fang Cheng Bao 3 вирізняється брутальним дизайном. 450-сильна установка дозволяє розганятися до 100 км/год за 4,9 с.
Lexus GX перетворили на піцеріюLexus GX перетворили на піцерію
Позашляховик Lexus GX пережив, напевно, найнеочікуванішу перебудову: його перетворили на гурманомобіль, в якому можна готувати домашню піцу або хліб.
ДСНС отримала спецавтомобілі від партнерів із Британії, США, Естонії та ЯпоніїДСНС отримала спецавтомобілі від партнерів із Британії, США, Естонії та Японії
Державній службі з надзвичайних ситуацій передали 69 одиниць спецтехніки від іноземних партнерів, а також придбаної за кошти державного бюджету.
Серійну версію флагманського кросовера Smart розсекретили у КитаїСерійну версію флагманського кросовера Smart розсекретили у Китаї
Новий Smart #5 - найбільше авто в історії німецької марки. Електрокросовер запропонують у версіях потужністю від 335 до 638 к.с. із запасом ходу до 700 км.
BMW готує нове покоління суперкара M5BMW готує нове покоління суперкара M5
Судячи з єдиного тізера, автомобіль отримає агресивний дизайн, який останнім часом став предметом численних суперечок шанувальників бренду.
MIIT Китаю розсекретило нові Volkswagen Golf та Golf GTIMIIT Китаю розсекретило нові Volkswagen Golf та Golf GTI
Нові версії Volkswagen Golf та Golf GTI отримали схвалення Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю і будуть випущені в 2024 році.
Електричний Porsche Cayenne потрапив на шпигунські фотоЕлектричний Porsche Cayenne потрапив на шпигунські фото
Після запуску повністю електричного Macan, компанія Porsche готується до виходу на ринок нового покоління Cayenne. Теж електричного.
Новий недорогий кросовер Volkswagen показали на патентних фотоНовий недорогий кросовер Volkswagen показали на патентних фото
Новий Volkswagen Tharu XR - невеликий 4,3-метровий кросовер із дизайном в стилі Tiguan. Модель запропонують із бензиновими двигунами потужністю до 150 сил.
Яке майбутнє чекає на електричні автомобілі?Яке майбутнє чекає на електричні автомобілі?
Згідно з новим звітом, продажі електромобілів продовжать зростати, попри змішані короткострокові перспективи. Дослідники пояснили цю непевну двозначність.
Показано автобус збірної України з футболу на Євро 2024Показано автобус збірної України з футболу на Євро 2024
Напередодні Національна збірна України прибула до Мюнхена на Чемпіонат Європи з футболу Євро 2024. За командою закріпили новенький автобус Mercedes-Benz Tourismo.
Ford спрощує продаж електромобілів у СШАFord спрощує продаж електромобілів у США
Ford Motor Co переглядає свої правила продажу електромобілів, дозволяючи всім дилерам продавати такі моделі, як F-150 Lightning та Mustang Mach-E.
Jeep анонсував чотири нові моделіJeep анонсував чотири нові моделі
Jeep випустить нові моделі в найближчі роки. Заплановані електричний позашляховик Recon, а також нові покоління Jeep Renegade, Compass та Cherokee.
Електроенергія подорожчала. Чи вплине це на сегмент електромобілів?Електроенергія подорожчала. Чи вплине це на сегмент електромобілів?
Більшість українських власників електромобілів заряджають їх вдома (або біля будинку, в гаражі тощо), й значно рідше користуються зарядними станціями з загальним доступом - переважно при дальніх поїздках.
Honda запускає декілька нових електричних кей-карівHonda запускає декілька нових електричних кей-карів
Новий електричний фургон N-VAN e за ціною від 15 500 доларів Honda виведе на внутрішній ринок. Таким чином компанія сподівається за короткий проміжок часу суттєво збільшити продажі електромобілів.
BMW M готує сюрприз до серпневого фестивалю у КаліфорніїBMW M готує сюрприз до серпневого фестивалю у Каліфорнії
На щорічному конкурсі автомобільної краси у Пеббл-Біч у Каліфорнії підрозділ BMW M представить чергову новинку. Дебют спорткара заплановано на 15 серпня.
В Україні падає попит на авто з КитаюВ Україні падає попит на авто з Китаю
За місяць попит на авто з Китаю в Україні знизився на 22 відсотка. Найчастіше українці купують електромобілі глобальних брендів, виготовлені в КНР.
Розсекречено характеристики повнопривідного Volkswagen ID.7 SРозсекречено характеристики повнопривідного Volkswagen ID.7 S
Китайський Мінпром розкрив характеристики великого повнопривідного електричного ліфтбека Volkswagen ID.7 S від спільного підприємства SAIC-Volkswagen.
Volkswagen готує оновлення «американської» модельної лінійкиVolkswagen готує оновлення «американської» модельної лінійки
Компанія Volkswagen of America оголосила подробиці плану з майбутнього оновлення лінійки 2025 модельного ряду, згідно з якого, модельний ряд автовиробника поповнять нові Tiguan та ID.Buzz, а також оновлені Jetta, Taos та Golf.
Експерти КНДІСЕ: купувати биті авто із США на аукціонах - це завжди ризикЕксперти КНДІСЕ: купувати биті авто із США на аукціонах - це завжди ризик
За словами фахівців, в Україну й досі намагаються завозити авто з перебитими номерами агрегатів.
В Японії показали, як робот-гуманоїд водить автомобільВ Японії показали, як робот-гуманоїд водить автомобіль
Робот Мусасі навчився повертати на перехресті, дотримуючись при цьому сигналів світлофора, однак поки що робить це із «зайвою обережністю».
Найбільший пункт пропуску на кордоні з Польщею зроблять іще більшимНайбільший пункт пропуску на кордоні з Польщею зроблять іще більшим
Україна розширить пункт пропуску Ягодин - Дорогуськ: збудують ще один вантажний термінал та пішохідний перехід.
Перший індійський мотоцикл на метані готується до дебютуПерший індійський мотоцикл на метані готується до дебюту
Довгоочікуваний серійний мотоцикл на природному газі вийде у 2024 році. Менеджери Bajaj заявили, що офіційна презентація очікується не пізніше липня.
У Китаї показано нові Audi A3 і A3L 2024У Китаї показано нові Audi A3 і A3L 2024
Нові Audi A3 і A3L пройшли сертифікацію Міністерства промисловості та інформаційниx теxнологій Китаю. Зовнішній вигляд автомобілів зазнав незначниx змін, залишаючи доступними версії xетчбек і седан.
Інвестиції у біопаливо: ОККО та ЄБРР підписали кредитну угоду в розмірі 60 млн євроІнвестиції у біопаливо: ОККО та ЄБРР підписали кредитну угоду в розмірі 60 млн євро
12 червня на конференції з відновлення України в Берліні компанія ОККО та Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) підписали кредитну угоду в розмірі 60 млн євро.
ЄС вводить величезні мита на електромобілі з КитаюЄС вводить величезні мита на електромобілі з Китаю
Мито на китайські електромобілі в ЄС буде диференційованим - його розмір може сягати 38,1 відсотка. Окремо розрахують ставки для електрокарів європейських брендів, які випускають в КНР.
Бренд PEUGEOT став офіційним автомобільним партнером Паризького Тижня Моди 2024Бренд PEUGEOT став офіційним автомобільним партнером Паризького Тижня Моди 2024
Бренд PEUGEOT, без сумніву, має свій унікальний шарм та стиль.
Maserati Grecale - офіційний автомобіль 50-го саміту G7, що проходить у Борго-Егнація, АпуліяMaserati Grecale - офіційний автомобіль 50-го саміту G7, що проходить у Борго-Егнація, Апулія
Під час однієї з найважливіших та найзначніших інституційних подій світу, Maserati Grecale визнаний ідеальним автомобілем для офіційних заходів.
Остання партія Multivan 6.1 ALPEN в УкраїніОстання партія Multivan 6.1 ALPEN в Україні
Multivan - це завжди про незмінну, безкомпромісна багатофункціональність, інноваційні помічники та просторий комфортний салон для Ваших подорожей.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015