Lexus GX перетворили на піцерію

19:56 14.06.2024
Lexus GX перетворили на піцерію

Позашляховик Lexus GX пережив, напевно, найнеочікуванішу перебудову: його перетворили на гурманомобіль, в якому можна готувати домашню піцу або хліб. Автомобіль, відомий як Lexus GX Monogram Concept, є результатом співпраці між Lexus і виробником елітної побутової техніки Monogram. Офіційна прем'єра автомобіля відбудеться в одному з ресторанів в Аспені, штат Колорадо (США).

Під час перебудови Lexus GX був перетворений з п'ятимісного на чотиримісний автомобіль. Інтер'єр був оздоблений коричневою шкірою, додано латунні та титанові вставки, а також елементи з натурального каменю. Дверцята багажника були перетворені на розсувні, складні з двох половин, що забезпечує зручний доступ до вмісту. Крім того, внутрішні частини дверцят були адаптовані для зберігання кухонних приладів: приправ, посуду тощо.

Центральну частину багажного відсіку займає 30-дюймова електрична духовка, яка призначена для приготування піци або випікання хліба. Заднє сидіння обладнали льодогенератором.

Незважаючи на те, що інтер'єр був кардинально перероблений, а екстер'єр трохи змінено, силову установку, ймовірно, не змінювали. Нагадаємо, що Lexus GX оснащений гібридною силовою установкою потужністю 330 к.с. на базі 2,4-літрового турбованого двигуна. У складі силової установки - 8-ступінчаста автоматична коробка передач, повний привід з редуктором.


Источник: iXBT.com
Фото: Lexus
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015