Jeep анонсував чотири нові моделі

17:20 14.06.2024
Jeep анонсував чотири нові моделі

Jeep продовжить оновлення своєї лінійки. У найближчі роки з'являться чотири нові моделі американської марки. Про це стало відомо під час щорічного дня інвестора, який проводить концерн Stellantis, передає сайт Motor1.

Зокрема стало відомо, що з'явиться новий Jeep Renegade. Раніше циркулювала інформація, що компактний кросовер можуть зняти із виробництва. У моделі буде електрична версія вартістю приблизно 25 000 доларів.

Очікується і третє покоління Jeep Compass. Як стало відомо раніше, кросовер стане більшим (приблизно 4,55 м у довжину) та брутальнішим на вигляд, а платформою з ним поділяться Peugeot 3008 і Opel Grandland. Очікуються гібридні версії кросовера.

Позашляховик Jeep Recon стане електричною альтернативою Wrangler - вирізнятиметься кутастим дизайном, матиме знімні двері та буде призначений для бездоріжжя. Його збудують на платформі STLA Large, як і новий Jeep Wagoneer S.

Ще одну модель поки тримають у секреті - заявлено, що це кросовер D-класу. Скоріше за все мова йде про новий Jeep Cherokee, адже недавно з'явилася інформація, що у 2025 році знамениту модель відродять. Авто отримає гібридні та електричні версії.


Источник: Фокус
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015