Остання партія Multivan 6.1 ALPEN в Україні

09:41 14.06.2024
Остання партія Multivan 6.1 ALPEN в Україні

Multivan - це завжди про незмінну, безкомпромісна багатофункціональність, інноваційні помічники та просторий комфортний салон для Ваших подорожей.

В Україні ця модель в версії 6.1 в 2024 році представлена двома спецмоделями ALPEN та BULLI.

Перша з цих спецмоделей - ALPEN була розроблена для українських шанувальників Multivan 6.1 в якості преміального мікроавтобуса з максимальною комплектацією для великих родин, що цінують комфортні подорожі, чи щоденних бізнес-завдань корпоративних клієнтів.

Окрім численних асистентів водія, сучасної мультимедійної системи з цифровою приборною панеллю, модель оснащена надійним 2-літровим дизельним двигуном на 199 к.с. з АКПП, повним приводом, адаптивною підвіскою (DCC), шкіряним салоном, акустичним пакетом «Extra» та іншими топовими опціями.

Автомобілі останньої партії саме цієї спецмоделі Multivan ALPEN EU5 4MOTION зараз представлено в автоцентрах офіційних дилерів Volkswagen «Автодім Атлант» (м. Київ). Гарантія, яку підтримує виробник, 4 роки або 120 000 км пробігу, при чому перші 2 роки гарантія - без обмеження пробігу.

Таким чином ALPEN продовжує історію продажів Multivan в Україні - одного з найуспішніших та найвідоміших венів для сім'ї, бізнесу, спорту, свят та подорожей.

Консультація та замовлення в салонах офіційний дилерів Volkswagen «Автодім Атлант»:


Зображення автомобіля наведено для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.


Источник: Volkswagen
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015