Бренд PEUGEOT став офіційним автомобільним партнером Паризького Тижня Моди 2024

10:45 14.06.2024
Бренд PEUGEOT став офіційним автомобільним партнером Паризького Тижня Моди 2024

Бренд PEUGEOT вперше став офіційним автомобільним партнером Паризького Тижня Моди (Paris Fashion Week). Перша частина культової події розпочнеться уже незабаром й буде тривати в період з 18 по 27 червня 2024 року. Участь в Паризькому Тижні Моди (Paris Fashion Week) дозволяє додатково продемонструвати привабливість сучасних автомобілів PEUGEOT, а також позиціонувати себе у центрі автомобільної експозиції всесвітньовідомої події, яка відзначає шановані й відомі Бренди люкс-класу та, водночас, відкриває світу нові таланти.

Бренд PEUGEOT, без сумніву, має свій унікальний шарм та стиль. Власні переконання в необхідності пошуку креативності, що орієнтована на людей, дозволили PEUGEOT досягнути сучасних дизайнерських висот та є одним з центрів стратегії розвиту Бренду. Саме це призвело до бажання співпрацювати з культовою подією - Паризьким Тижнем Моди (Paris Fashion Week), що організований Федерацією високої моди (Federation de la Haute Couture et de la Mode) та вже протягом 50 років привертає увагу дизайнерів світу й визначає сучасні тренди в світі моди.

Саме в 2024 році Бренд PEUGEOT вперше став офіційним автомобільним партнером Паризького Тижня Моди (Paris Fashion Week), що буде проводитись в кілька етапів. Першим заходом стане показ колекції чоловічого одягу сезону весна-літо 2025 року, який відбудеться в період з 18 по 27 червня. Другий етап - це тиждень високої моди сезону осінь-зима 2024-2025 рр., що відбудеться 24-27 червня. Нарешті, фінальною третьою частиною має стати показ колекції жіночої моди сезону весна-літо 2025 року, запланований на період з 23 вересня до 1 жовтня.

В рамках партнерства, Бренд PEUGEOT надасть 30 автомобілів, включаючи нові інноваційні моделі PEUGEOT 408 Hybrid та PEUGEOT 408 Plug-in Hybrid, а також електромобіль PEUGEOT E-3008. Вони будуть використовуватися для перевезення відомих дизайнерів, стилістів, гостей, запрошених на Паризький Тиждень Моди (Paris Fashion Week). Таким чином, Бренд PEUGEOT стане справжнім автомобільним центром в самому серці столиці високої моди - Парижі.

Як справді креативний Бренд, який повністю оновив власне представлення світу за останні два роки, сьогодні PEUGEOT співпрацює з творцями в різних галузях мистецтва:

З нагоди Паризького тижня моди 2024, Бренд PEUGEOT також заявляє про продовження співпраці з Емеріком Чачуа (Emeric Tchatchoua) - надзвичайно талановитим французьким дизайнером, та засновником модного Бренду 3.PARADIS. Ця співпраця почалася ще в 2023 році, коли Емерік Чачуа (Emeric Tchatchoua) розробив колекцію спеціального одягу в стилістиці та з натхненням концепт-кару PEUGEOT INCEPTION CONCEPT. Це був унікальний досвід, коли одяг перетворився на високотехнологічний виріб, який змінює кольори залежно від кута огляду - такого ефекту вдалось досягнути завдяки оптичній ілюзії та 3D-лінзоподібному друку.

Емерік Чачуа (Emeric Tchatchoua) цього року вперше приймає участь в культовому заході Паризький Тиждень Моди (Paris Fashion Week) і Бренд PEUGEOT супроводжує його в цій надихаючій подорожі, яка дозволяє втілити мрії дизайнера. Для підтримки молодого дизайнера, під час Паризького Тижня Моди (Paris Fashion Week) Бренд PEUGEOT представить два спеціально декорованих автомобілі PEUGEOT 408 у фільмових кольорах 3.PARADIS.

Бренд PEUGEOT ототожнює себе з цінностями 3.PARADIS, як ось наприклад, досконала майстерність, сила натяків, унікальний стиль та багатство культур: все це дозволяє створювати розкішний, мрійливий, надихаючий одяг - й такі ж автомобілі PEUGEOT! Це оптимістичне бачення моди природно збігається з оптимістичним баченням PEUGEOT майбутнього електричної мобільності та підтримки Брендом ідеї поєднанню культур. Сучасний модний Бренд 3.PARADIS використовує мистецтво змішування різних стилів, відзначаючи розмаїття всього людства та пропагуючи колективне життя в достатку, водночас пропагуючи цінності ментального звільнення та надії на краще в усьому світі.

Нагадаємо, що в Україні вже представлені найсучаснішій моделі PEUGEOT, включаючи справжню автомобільну зірку Паризького Тижня Моди - революційний PEUGEOT 408: обирайте та придбайте для себе для себе динамічний, стильний, емоційний крос-фастбек й насолоджуйтесь усіма його перевагами вже просто зараз!


Источник: PEUGEOT
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015