Показано автобус збірної України з футболу на Євро 2024

17:48 14.06.2024
Показано автобус збірної України з футболу на Євро 2024

Напередодні Національна збірна України прибула до Мюнхена на Чемпіонат Європи з футболу Євро 2024. За командою закріпили новенький автобус Mercedes-Benz Tourismo.

На лобовому та бокових вікнах нанесено великий напис Ukraine та кольори національного прапора. Не може не тішити той факт, що жовто-блакитні кольори активно присутні на фірмовому забарвленні всіх командних автобусів чемпіонату.

Зазначимо, що спеціально до Євро 2024 два великі оператори - Autobus Oberbayern з Мюнхена і Bus-Verkehr Berlin (BVB) закупили 24 новеньких автобусів, по одному для кожної збірної. Це туристичні Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD з дуже комфортабельним салоном.

У комплектацію увійшли потужний кондиціонер EvoCool Basic, камбуз з кавомашиною та грилем для сосисок, а також мультимедійна система Сoach Infortainment c цифровим радіо DAB+ з ??передачею потокового звуку через Bluetooth та 24 роз'ємами USB.

Автобус оснащений турбодизелем Mercedes-Benz OM 470 (Євро 6) потужністю 428 к.с., який агрегатований з автоматичною 8-ступеневою коробкою передач PowerShift.

На висоті й безпека. Крім ESP та ASR автобус оснащений системою екстреного гальмування Active Brake Assist 4, адаптивним круїз-контролем з функцією Stop-and-Go, системою утримання на смузі руху Lane Assist, системою виявлення пішоходів та велосипедистів при поворотах - Sideguard Assist. Є й система, яка стежить за уважністю водія - Attention Assist.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений УКРАІ?НСЬКА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ (@uafukraine)


Источник: Авто Центр
Фото: УАФ
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015