Ford спрощує продаж електромобілів у США

17:40 14.06.2024
Ford спрощує продаж електромобілів у США

Ford Motor Co переглядає свої правила продажу електромобілів, дозволяючи всім дилерам продавати такі моделі, як F-150 Lightning та Mustang Mach-E. Це рішення, що набирає чинності з 1 липня, скасовує попередні вимоги щодо значних інвестицій у навчання та інфраструктуру.

Раніше, наприкінці 2022 року, дилери повинні були витратити від 500 тисяч до 1 мільйона доларів на встановлення зарядного обладнання та інші програми. Приблизно половина з 2800 дилерів Ford взяла участь у програмі.

«Ми хочемо зробити ці чудові автомобілі доступними для всіх», - сказав Марін Гьяя, операційний директор EV-бізнесу Ford. - «Представлення електромобілів простим та зручним способом допомагає усунути багато перешкод, з якими стикаються наші дилери та клієнти».

Генеральний директор Ford Джим Фарлі раніше попереджав дилерів про необхідність відповідати «жорстким» стандартам, щоб залишатися конкурентоспроможними та обслуговувати клієнтів під час переходу на електромобілі. Однак перехід виявився складнішим, ніж очікувалося, тому Ford тепер прагне збільшити продажі, роблячи електромобілі доступними для всіх дилерів.

Reuters повідомляє, що багато дилерів, які вже вклали значні кошти у підготовку до продажу електромобілів, відчувають розчарування. Деякі навіть відмовляються приймати нові електромобілі через збитки під час їх продажу. Хоча інші дилери раді змінам, багато хто вважає, що вони запізнилися.


Источник: SPEEDME
Фото: Ford
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015