BMW готує нове покоління суперкара M5

18:44 14.06.2024
BMW готує нове покоління суперкара M5

Німецька компанія BMW готує для своїх фанів нове покоління суперкара М5. Новинка отримає підсвічування облицювання радіатора, як на кросовері ХМ. Однак, головна перевага новинки буде прихована від сторонніх очей під капотом, де розташували 4,4-літровий V8 потужністю майже 750 к.с.

Судячи з єдиного тізера, автомобіль отримає агресивний дизайн, який останнім часом став предметом численних суперечок шанувальників бренду. Новинка отримає масивний бампер з незграбними повітрозабірниками та яскраво вираженою передньою крайкою. З боків тему продовжать гострокутні «спідниці», а колеса прикрасять «катки» з тонкими спицями, що відкривають погляду гальмівні механізми з перфорованими дисками. Ззаду можна буде насолодитися видом спортивної вихлопної системи з чотирма патрубками та дифузором.

Але повернемося до підкапотного простору… За попередніми даними, M5 буде оснащений гібридним силовим агрегатом. У його складі - 4,4-літровий бензиновий двигун V8 з подвійним турбонаддувом, літій-іонний акумулятор та електродвигун, інтегрований у 8-ступеневу автоматичну коробку передач. Така установка забезпечить сумарну потужність 748 л. (550 кВт) та крутний момент 1000 Нм. Батарея дозволить проїжджати на електротязі до 70 км.

Ціни та докладні дані про новинку стануть відомими найближчим часом.


Источник: Авто Центр
Фото: BMW
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015