Новости за 08.06.2024

Citroen відмовиться від флагманської моделі C5 XCitroen відмовиться від флагманської моделі C5 X
Citroen C5 X - незвичне поєднання хетчбека та кросовера. Флагманська модель французької марки доступна в бензинових та гібридних версіях.
Камери з біотехнологіями роблять дороги безпечнішими для пішоходівКамери з біотехнологіями роблять дороги безпечнішими для пішоходів
Штучний інтелект у поєднанні з новою камерою на основі біотехнологій дозволяє виявляти пішоходів на дорозі у 100 разів швидше, ніж сучасні автомобільні камери.
Ford відкликає понад вісім тисяч нових Mustang через загрозу загорянняFord відкликає понад вісім тисяч нових Mustang через загрозу загоряння
Кампанія з відкликання, про яку повідомляє Національне управління безпеки дорожнього руху США (NHTSA), стосується 8161 екземпляра Ford Mustang 2024 року у версії з механічною коробкою передач.
Елітна автокласика: Talbot-Lago шукає нового власникаЕлітна автокласика: Talbot-Lago шукає нового власника
Зіркою аукціону Broad Arrow Auctions стане чудовий за своєю красою Talbot-Lago T150 C Lago Speciale Teardrop Coupe Figoni&Falaschi 1938 року.
У Детройті відреставрували історичний залізничний вокзал для офісів компанії FordУ Детройті відреставрували історичний залізничний вокзал для офісів компанії Ford
Відреставрована залізнична станція стане «якірною будівлею» центрального кампусу Ford у Мічигані, який зараз будує компанія.
На ринок виходить преміальний сімейний кросовер ToyotaНа ринок виходить преміальний сімейний кросовер Toyota
Великий кросовер Toyota Crown Signia вважається преміальним, тому багато оснащений вже у базовій версії. Модель отримала 245-сильну гібридну установку і витрачає всього 6,5 л/100 км.
Оновлені електромобілі Rivian R1T і R1S представили офіційноОновлені електромобілі Rivian R1T і R1S представили офіційно
Пікап R1T і позашляховик R1S від Rivian, які були на ринку всього кілька років, отримали значні оновлення.
Honda CB1000 Hornet наближається до виробництваHonda CB1000 Hornet наближається до виробництва
У листопаді минулого року на виставці EICMA в Мілані Honda показала свій новий CB1000 Hornet, але не вдавалася в технічні подробиці щодо робочих характеристик мотоцикла.
Футуристичний монстр: Tesla Cybertruck схрестили з Ford CountryФутуристичний монстр: Tesla Cybertruck схрестили з Ford Country
Деякі проекти тюнерів приголомшують своєю неординарністю, як, наприклад, цей електричний пікап Tesla Cybertruck, помічений у Нью-Мексико (США). Інноваційну футуристичну модель стилізували під раритет.
Уряд планує покращити умови для виробництва автомобілів на експортУряд планує покращити умови для виробництва автомобілів на експорт
Уряд підтримав ініціативу Федерації роботодавців України щодо ввезення в митному режимі переробки легкових та вантажних автомобілів, а також кузовів для легкових автомобілів з подальшим їх реекспортом.
Китайські виробники почали використовувати роботів-гуманоїдів для складання автомобілівКитайські виробники почали використовувати роботів-гуманоїдів для складання автомобілів
Робот промислового класу, який надається китайською компанією Ubtech Technology за домовленістю з Dongfeng Liuzhou Motor, отримав назву Walker S.
Главою Bentley став творець супергібрида Porsche 918 SpyderГлавою Bentley став творець супергібрида Porsche 918 Spyder
Після вивчення машинобудування з упором на двигуни внутрішнього згоряння та сучасні технології Франк-Штеффен Валлізер приєднався до Porsche у 1995 році й з того часу працював у німецькій компанії.
Ринок напівпричепів для «фур»: Які типи та марки купували у травні?Ринок напівпричепів для «фур»: Які типи та марки купували у травні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у травні й визначили ТОП типів та марок у трьох сегментах напівпричепів.
Porsche 911 на честь болідів «Формули-1» привезуть у ГудвудPorsche 911 на честь болідів «Формули-1» привезуть у Гудвуд
На «Фестивалі швидкості» у британському Гудвуді компанія Lanzante представить свою нову роботу - Porsche 911 Turbo у виконанні TAG Championship.
Volkswagen анонсував новий «гарячий» хетчбек Golf RVolkswagen анонсував новий «гарячий» хетчбек Golf R
Німецький концерн близький до завершення формування лінійки оновленого хетчбека Volkswagen Golf останнього покоління.
Дивні тягачі Ro-Ro з половиною кабіни стали електричнимиДивні тягачі Ro-Ro з половиною кабіни стали електричними
Volvo Penta разом з інженерами портового транспорту та обладнання MOL розробили перспективні електричні тягачі RoRo 4x4. Результат не забарився навіть у такому специфічному сегменті транспорту.
Культове американське авто 60-х простояло 16 років занедбаним посеред поляКультове американське авто 60-х простояло 16 років занедбаним посеред поля
Ford Mustang GT 390 - рідкісний варіант спорткара з 6,4-літровим 320-сильним V8. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 7,3 с і розвинути 200 км/год.
Учені розробили корпус акумулятора для електромобілів, що переробляєтьсяУчені розробили корпус акумулятора для електромобілів, що переробляється
Вчені з Інституту структурної довговічності та надійності систем Фраунгофера (LBF) роблять значні кроки в розробці легких і придатних для вторинної переробки корпусів акумуляторів, призначених, зокрема, для електромобілів.
Volkswagen підготував до Євро-2024 автомобілі у комплектації GoalVolkswagen підготував до Євро-2024 автомобілі у комплектації Goal
До Чемпіонату Європи з футболу Євро-2024, що пройде в Німеччині з 14 червня по 14 липня, компанія Volkswagen Commercial Vehicles підготувала спеціальну комплектацію Goal, доступну для моделей Caddy, ID. Buzz та Multivan.
KIA відкликає майже 463 тисячі позашляховиків Telluride через загрозу загорянняKIA відкликає майже 463 тисячі позашляховиків Telluride через загрозу загоряння
KIA America відкликає 462 869 позашляховиків Telluride і закликала власників авто паркувати свої автомобілі на вулиці та подалі від споруд через ризик загоряння в авто.
Audi готує електричний купе-кросовер Q6 e-tron SportbackAudi готує електричний купе-кросовер Q6 e-tron Sportback
Купе-кросовери стають все популярнішими на світовому ринку, а автовиробники, переважно преміальні, прагнуть наситити свої модельні лінійки такими автомобілями.
Які сідлові тягачі обирають українські перевізники в травні?Які сідлові тягачі обирають українські перевізники в травні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом травня та визначили ТОП моделей в трьох сегментах сідлових тягачів.
На звалищі виявили ексклюзивний Cadillac «Елвіса Преслі»На звалищі виявили ексклюзивний Cadillac «Елвіса Преслі»
Cadillac Fleetwood Brougham 1963 року доопрацювали спеціально для Елвіса Преслі. Його оснастили телевізором та широким кутовим диваном.
На заводі Mercedes-Benz у Бремені випущено 10-мільйонний автомобільНа заводі Mercedes-Benz у Бремені випущено 10-мільйонний автомобіль
Днями завод Mercedes-Benz у Бремені відзначив визначну подію - випуск 10-мільйонного автомобіля. Цього значного показника було досягнуто за 46 років.
Понад 110 зразків автотехніки допустили до експлуатації в ЗСУПонад 110 зразків автотехніки допустили до експлуатації в ЗСУ
З березня 2022 року, від початку широкомасштабного вторгнення РФ проти України, до експлуатації у Збройних Силах України допустили понад 110 зразків автомобільної техніки українського та іноземного виробництва.
Бронепарк бригади «Лють» суттєво розширився бойовими транспортерами М113Бронепарк бригади «Лють» суттєво розширився бойовими транспортерами М113
Вітчизняний виробник броньованих машин компанія «Українська бронетехніка» відправила бійцям штурмової бригади «Лють» бронетранспортери М113.
Дві країни ЄС виділили гроші на БМП CV-90 для УкраїниДві країни ЄС виділили гроші на БМП CV-90 для України
Зокрема CV-90 має посилену багатошарову броню та шасі з технологіями «Формули-1».
Фонд «Українські вогнеборці» передав ДСНС партію пікапівФонд «Українські вогнеборці» передав ДСНС партію пікапів
Благодійний фонд «Українські вогнеборці» (Ukrainian FireFighters Foundation) передав для потреб ДСНС три новенькі пікапа Toyota Hilux.
Українським воїнам передали еваки на базі нових Toyota Land Cruiser 78Українським воїнам передали еваки на базі нових Toyota Land Cruiser 78
Благодійний фонд «Повернись живим» передав 93 окремій механізованій бригаді «Холодний Яр» позашляховики Toyota Land Cruiser 78.
Шпигуни помітили новий Audi S5 SportbackШпигуни помітили новий Audi S5 Sportback
Нова модель посяде місце в лінійці Audi замість актуального покоління S4. Подейкують, що новинка використовуватиме 3,0-літровий дизельний двигун у європейському варіанті та бензиновий V6 для ринку США.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015