Футуристичний монстр: Tesla Cybertruck схрестили з Ford Country

18:18 08.06.2024
Футуристичний монстр: Tesla Cybertruck схрестили з Ford Country

Деякі проекти тюнерів приголомшують своєю неординарністю, як, наприклад, цей електричний пікап Tesla Cybertruck, помічений у Нью-Мексико (США). Інноваційну футуристичну модель стилізували під раритет.

Американський електропікап був перетворений у стилі 1965 року Ford Country Squire. Кузов обклеїли спеціальною плівкою, що імітує дерев’яні бічні панелі, які були особливістю дводверного універсалу. Сучасну тонку лєнточну оптику замінили на класичну круглу, хоча й вона виглядає більше як імітація, ніж як справжнє втілення.

Також на машині використано імітацію решітки радіатора, що натякає на наявність ДВС. Проте цей доопрацьований Cybertruck все ще заряджається від розетки зарядної станції Tesla, показуючи, що він залишається електромобілем, а не автомобілем з бензиновим двигуном.

Фото нестандартного Cybertruck опублікувало видання Autoevolution. Зазначається, що електромобіль привернув увагу публіки та зібрав багато коментарів, як схвальних, так і негативних. Це не перше доопрацювання американського пікапа, оскільки раніше бачилися модифікації в яскравих кольорах, а також моделі, що імітують іржу.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015