Volkswagen анонсував новий «гарячий» хетчбек Golf R

17:21 08.06.2024
Volkswagen анонсував новий «гарячий» хетчбек Golf R

Німецький концерн близький до завершення формування лінійки оновленого хетчбека Volkswagen Golf останнього покоління. Базові моделі в рестайлінговому варіанті було представлено ще в січні, пізніше було показано знакову для моделі версію GTI, а найгарячішою новинкою став найпотужніший передньопривідний GTI Clubsport, який показали наприкінці травня на марафоні «24 години Нюрбургрінга», а незабаром буде представлений і флагманський повнопривідний Golf R.

Жодної офіційної інформації про новинку, крім єдиного зображення, поки що немає. Судячи зі знімка, автомобіль отримає знайомі за іншими модифікаціями рестайлінгового хетчбека фари, об'єднані смугою, що світиться, одна з одною і підсвіченим фірмовим логотипом на решітці радіатора.

Природно, Golf R отримав розвинений аеродинамічний обвіс, спортивні акценти в інтер'єрі, потужніший, ніж в інших моделей, двигун і низку інших доопрацювань, а також повний привід.

Очікується, що як і інші модифікації, новинка позбудеться механічної коробки передач. Усі подробиці буде розкрито під час офіційної прем'єри оновленого Volkswagen Golf R, яка запланована на 26 червня.


Источник: Мотор
Фото: Car and Driver
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015