Новости за 22.03.2023

У США електромобілі з незначними пошкодженнями утилізують через дорогий ремонтУ США електромобілі з незначними пошкодженнями утилізують через дорогий ремонт
Вартість страхування електромобілів значно вища, ніж автомобілів із ДВС. У цьому винне занадто дороге обслуговування та відсутність доступу до діагностичних даних про батареї для третіх осіб.
Аналітики повірили у світле майбутнє TeslaАналітики повірили у світле майбутнє Tesla
Агентство Moodys Investors Service підвищило довгостроковий рейтинг емітента Tesla до інвестиційного рівня Baa3. Прогноз щодо рейтингу - стабільний.
В Кабміні пропонують запровадити мито на «сумнівне» пальнеВ Кабміні пропонують запровадити мито на «сумнівне» пальне
В Україні планують встановити загороджувальне мито на пальне невизначеного походження, обговорюють ставки мита від 20% до 200%.
Офіційно презентовано новий Hyundai AccentОфіційно презентовано новий Hyundai Accent
Hyundai Accent шостої генерації виріс у розмірах і виділяється завдяки футуристичному дизайну. Седан розширили комплектацію і додали потужний 160-сильний турбомотор.
Tesla відкрила в Європі перший майданчик для дистанційних тест-драйвівTesla відкрила в Європі перший майданчик для дистанційних тест-драйвів
Компанія Tesla ще в 2021 році почала надавати клієнтам у Північній Америці послугу проходження дистанційного тест-драйву, а тепер подібна можливість відкрилася і клієнтам у Швеції.
Електричний кросовер Polestar 3 офіційно презентували в КитаїЕлектричний кросовер Polestar 3 офіційно презентували в Китаї
Polestar 3 вирізняється скандинавським мінімалістичним дизайном, покращеною аеродинамікою та широким салоном.
Новий преміальний кросовер Toyota помітили на дорогахНовий преміальний кросовер Toyota помітили на дорогах
Кросовер Crown Sport буде представником нової родини преміальних Toyota. Модель запропонують виключно у гібридних версіях і лише з повним приводом.
Nissan почав приймати замовлення на оновлений GT-RNissan почав приймати замовлення на оновлений GT-R
Nissan оголосив прийом попередніх замовлень на оновлений спорткар GT-R, але поки на ринку Японії.
Acer представив свій перший електровелосипед EbiiAcer представив свій перший електровелосипед Ebii
Майбутнім власникам новинка зможе запропонувати цілу низку «розумних» функцій та технологічних рішень.
Новий кросовер Ford Explorer став електрокаромНовий кросовер Ford Explorer став електрокаром
Електромобіль Ford Explorer компактніший за попередника і виразніший на вигляд. 5-місний кросовер коштуватиме менше 45 000 євро у базовій версії.
Dongfeng виводить на ринок новий електричний кросоверDongfeng виводить на ринок новий електричний кросовер
Виробник Dongfeng анонсував продажі кросовера Forthing Thunder у Китаї. Новинка стане доступна для купівлі вже з 25 березня.
Компанія Ferrari відмовилась платити викуп за вкрадені дані клієнтівКомпанія Ferrari відмовилась платити викуп за вкрадені дані клієнтів
IT-систему італійського автовиробника Ferrari атакували хакери, внаслідок чого особисті дані його клієнтів можуть опинитися під загрозою.
Polestar показав лімітований електрокар BST Edition 230Polestar показав лімітований електрокар BST Edition 230
Новий Polestar 2 BST Edition 230 отримав 476-сильну установку та розганяється до 100 км/год за 4,4 с. Електрокару також доопрацювали ходову та розширили комплектацію.
Імпорт дизпального продовжує зменшуватисьІмпорт дизпального продовжує зменшуватись
На українському ринку дизпального зберігається слабкий попит на тлі високих запасів продукту.
BMW та Continental інвестують у прогресивний стартап електродвигунів DeepDriveBMW та Continental інвестують у прогресивний стартап електродвигунів DeepDrive
Мюнхенський стартап розробив двороторний двигун з радіальним магнітним потоком, включаючи силову електроніку, який може бути встановлений як центральний або як ступичний привід в серійних транспортних засобах.
Електрокар BYD Seal вразив результатами краш-тестуЕлектрокар BYD Seal вразив результатами краш-тесту
У Китаї незалежна організація C-NCAP, яка є «аналогом» європейського EuroNCAP, вирішила перевірити безпеку чотиридверного електромобіля BYD Seal.
Старенький BMW M3 GT пішов з молотка за 170 000 доларівСтаренький BMW M3 GT пішов з молотка за 170 000 доларів
Лімітований BMW M3 GT має багато відмінностей від стандартної моделі. Він змінений зовні й отримав 295-сильний мотор.
Електричні вантажівки Volvo Trucks працюватимуть під землеюЕлектричні вантажівки Volvo Trucks працюватимуть під землею
Шведська гірничодобувна група Boliden стане однією з перших у світі, хто почне використовувати акумуляторні електромобілі для важких підземних перевезень, починаючи з 2023 року.
Завод «Москвич» відкликав усі 86 проданих автоЗавод «Москвич» відкликав усі 86 проданих авто
Всі реалізовані міські кросовери «Москвич 3» мають великі проблеми з русифікацією інтерфейсу мультимедійної системи.
Електричні BMW М-серії стануть популярнішими за «традиційні»Електричні BMW М-серії стануть популярнішими за «традиційні»
BMW запевняє, що електричні М-версії невдовзі стануть популярнішими за паливні. Зараз в арсеналі баварців лише два електрокари підрозділу М.
Toyota презентувала гоночне авто для дітейToyota презентувала гоночне авто для дітей
Toyota GR Supra Jr Roadster доступний за ціною 13 995 доларів. На боліді можна брати участь у дитячому чемпіонаті з драг-рейсингу NHRA Summit Racing Jr. Drag Racing League.
В Європі розпочнеться виробництво батарей майбутньогоВ Європі розпочнеться виробництво батарей майбутнього
Три партнери заявляють, що нова твердотільна батарея надійде на ринок у 2026 році. Вони називають її батареєю майбутнього.
В ЄC після 2035 року дозволять новий тип екологічно чистих автомобілівВ ЄC після 2035 року дозволять новий тип екологічно чистих автомобілів
Новий тип палива дозволить Європі зберегти машини з ДВЗ. Європейська комісія розробила план, що дозволяє продаж нових автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння, що працюють лише на екологічно чистому паливі.
На Північному мосту Києва частково обмежать рух транспортуНа Північному мосту Києва частково обмежать рух транспорту
Із 03:00 25 березня до 05:00 27 березня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту. Про це повідомляє КК «Київавтодор».
Вантажівки зі штучним інтелектом стали ближчими до запуску в серіюВантажівки зі штучним інтелектом стали ближчими до запуску в серію
Torc Robotics, незалежна дочірня компанія Daimler Truck AG та піонер у галузі комерціалізації технології безпілотних транспортних засобів, нещодавно оголосила про підписання угоди про придбання Algolux Inc.
Старий мінівен Volkswagen зірки Голлівуду продали за майже 200 тисяч доларівСтарий мінівен Volkswagen зірки Голлівуду продали за майже 200 тисяч доларів
Volkswagen T1 Вілла Феррелла відреставровано до ідеального стану. Мінівен отримав потужніший двигун і нову коробку передач.
Продажі електромобілів Tesla в Європі підскочили в півтора разиПродажі електромобілів Tesla в Європі підскочили в півтора рази
Знижки, запроваджені Tesla на електромобілі, схоже, окупилися.
Японські парламентарі зібрали кошти та придбали 20 автомобілів для ЗСУЯпонські парламентарі зібрали кошти та придбали 20 автомобілів для ЗСУ
Група депутатів верхньої палати парламенту Японії придбала 20 автомобілів Toyota Hilux для Збройних сил України.
Lexus повністю переглянув RX, але зберіг його «ДНК»Lexus повністю переглянув RX, але зберіг його «ДНК»
Lexus повністю переглянув свій великий кросовер преміумкласу RX, спираючись на багату спадщину моделі та використовуючи нову мову дизайну і передові технології.
Чому варто обирати EUROREPAR?Чому варто обирати EUROREPAR?
EUROREPAR - це спеціалізований бренд під яким реалізуються автозапчастини та різноманітні аксесуари для автомобілів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015