Продажі електромобілів Tesla в Європі підскочили в півтора рази

16:52 22.03.2023
Продажі електромобілів Tesla в Європі підскочили в півтора рази

Знижки, запроваджені Tesla на свої електромобілі, схоже, окупилися. Як свідчать дані Barron's, згідно з оприлюдненою у вівторок інформацією, у лютому продажі машин компанії в Європі зростали швидше, ніж у будь-якого іншого автоконцерну.

Хоча прямих даних від Tesla не надходило, кількість реєстрацій Tesla в Євросоюзі, що побічно відображають кількість продажів у лютому, за даними Європейської асоціації автомобільних виробників, зросла до 19 249 з 12 860 машин, проданих у лютому 2022 року.

Продажі Tesla, ймовірно, помітно зросли в наслідок зниження цін на початку поточного року - подешевшали деякі з найбільш популярних моделей як у США та інших країнах, так і в Європі.

Зростання продажів «рік до року» в ЄС фактично склало 50%, компанія обігнала за цим показником конкурентів типу Volkswagen, яка збільшила кількість реєстрацій на 18%. Німецький автовиробник націлений на подальше зростання у сегменті електромобілів.

На частку реєстрацій Tesla припадає 2,4% усіх реєстрацій пасажирських автомобілів до ЄС минулого місяця, на 1,8% більше, ніж роком раніше. Усього реєстрації пасажирських авто в Євросоюзі зросли того ж місяця на 12%, а реєстрації електромобілів - на 40%.


Источник: 3DNews
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015