Nissan почав приймати замовлення на оновлений GT-R

22:58 22.03.2023
Nissan почав приймати замовлення на оновлений GT-R

Nissan оголосив прийом попередніх замовлень на оновлений спорткар GT-R, але поки на ринку Японії. Офіційна презентація купе відбулася у січні цього року. Зовнішність Nissan GT-R переробили з погляду аеродинаміки. Коефіцієнт аеродинамічного опору кузова зменшено до 0,26.

Як заявляється, за рахунок удосконаленого аеродинамічного кузовного обважування притискна сила збільшилася на 10-13%. Також підвищилася стійкість купе у поворотах на високих швидкостях.

Зокрема, від попередника оновлений GT-R відрізняється новими бамперами, а у версії NISMO - бамперами та антикрилом. Також NISMO дісталися вуглепластикові накладки на дверні пороги, передній спліттер, задній дифузор, капот та передні крила із повітропроводами. У салоні такого купе встановлені спортивні крісла Recaro на карбоновому каркасі, жорсткість якого підвищена на 50%. Плюс до цього версія NISMO укомплектована переднім міжколісним диференціалом підвищеного тертя, який пригнічує пробуксовування переднього внутрішнього колеса у поворотах.

У Японії оновлений GT-R пропонують у семи конфігураціях: Pure, Black, Premium, Premium T-Spec, NISMO Track, NISMO T-Spec, NISMO та NISMO Special Edition. Усі вони стандартно укомплектовані покращеною гальмівною системою, розробленою спільно із Brembo. У ній використовуються карбонові гальмівні диски, шестипоршневі супорти спереду та чотирипоршневі ззаду. Також купе оснащено амортизаторами Bilstein із регульованою жорсткістю, передбачені режими Normal, Comfort та R (перегоновий).

Оновлений Nissan GT-R використовує колишній 3,8-літровий бензиновий V6 із двома турбонагнітачами. У стандартній версії він видає 565 к.с. та 637 Нм крутного моменту, у NISMO - 600 к.с. та 652 Нм. Агрегат пов'язаний із 6-ступінчастою роботизованою коробкою передач із двома зчепленнями. Система повного приводу Attesa ET-S переналаштована для більш ефективного розподілу крутного моменту.

Ціни в Японії починаються від 104 788 доларів за Pure Edition, також є Black Edition ($116 982), Premium Edition ($113 095), Premium Edition T-Spec ($144 494). Шанувальникам Nismo в доведеться заплатити 134 510 доларів за версію Track Edition або 162 936 доларів за версію Track Edition, розроблену Nismo T-Spec. Версія GT-R Nismo коштує 218 341 долар і Nismo Special Edition оцінили у 222 152 долари.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015