Вантажівки зі штучним інтелектом стали ближчими до запуску в серію

19:23 22.03.2023
Вантажівки зі штучним інтелектом стали ближчими до запуску в серію

Torc Robotics, незалежна дочірня компанія Daimler Truck AG та піонер у галузі комерціалізації технології безпілотних транспортних засобів, нещодавно оголосила про підписання угоди про придбання Algolux Inc. Torc набуває Algolux за відзначену нагородами інтелектуальну власність та досвід у галузі комп'ютерного зору та машинного навчання.

Все це допоможе наблизити Daimler Truck до запланованої мети - запуску в серійне виробництво в США автономних вантажівок рівня 4 SAE вже цього десятиліття.

Algolux була включена до списку 100 найінноваційних стартапів у галузі штучного інтелекту за версією CB Insights AI 2021 року. Torc вже більше року тісно співпрацює з компанією в галузі різних концепцій та методів сприйняття для надійного покращення виявлення об'єктів та оцінки відстані. Надійна технологія сприйняття є ключем до того, щоб допомогти автономній системі Torc правильно ідентифікувати об’єкти в умовах поганої видимості, таких як слабке освітлення, туман або непогода. Програмне забезпечення Algolux вже встановлено на тестових автомобілях Freightliner Cascadia в США.

Штаб-квартира Algolux знаходиться в Монреалі, Канада, з офісами в Пало Альто, Каліфорнія, і Мюнхені, Німеччина. Угода буде закрита після того, як сторони виконають різні попередні дії, включаючи всі необхідні узгодження.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015