Новости за 19.06.2024

Представлено новий кросовер BMW X3 2025Представлено новий кросовер BMW X3 2025
Кросовер BMW X3 став більшим і кардинально змінився зовні та всередині. Модель вийде на ринок у бензинових, дизельних і гібридних версіях потужністю до 398 сил.
Фінальна версія Jeep Wrangle з V8 виявилась не фінальноюФінальна версія Jeep Wrangle з V8 виявилась не фінальною
Декілька місяців тому Jeep презентував прощальну версію Wrangler Rubicon 392 Final Edition, заявивши, що модель стане останньою з двигуном V8.
На тести виїхали оновлені пікапи Ram серії HDНа тести виїхали оновлені пікапи Ram серії HD
Американська марка Ram, щоб утримати лідируючі позиції на ринку важких пікапів, підготувала оновлені версії моделей 2500 та 3500 HD.
Alfa Romeo розкрила подробиці недорогого спортивного електрокросовераAlfa Romeo розкрила подробиці недорогого спортивного електрокросовера
Кросовер Alfa Romeo Junior Veloce оснастили 280-сильним електромотором. Автомобілю також доопрацювали шасі, а його дизайн став агресивнішим.
Aston Martin заявила, що 90 відсотків її авто досі на ходуAston Martin заявила, що 90 відсотків її авто досі на ходу
Минулого року Aston Martin відсвяткувала своє 110-річчя, але 90 відсотків випущених нею авто досі придатні для використання.
Jaguar Land Rover відновить назву Freelander для нового бренду електромобілівJaguar Land Rover відновить назву Freelander для нового бренду електромобілів
Нові електромобілі будуть створені разом з партнерами з Chery й спершу дебютують в Китаї та згодом будуть поставлятись на інші світові ринки.
В Японії показали оригінальний мінівен Daihatsu AtraiВ Японії показали оригінальний мінівен Daihatsu Atrai
Мініатюрний 3,4-метровий Daihatsu Atrai перетворили на клон Chevrolet Van 80-х років. Оригінальну модель пропонують у кузовах мінівен та пікап.
Названо найбільш популярні в Україні дизельні автоНазвано найбільш популярні в Україні дизельні авто
Українські автомобілісти продовжують віддавати перевагу моделям із бензиновими двигунами, але й дизельні авто не втрачають популярності.
Відомий виробник електромобілів оголосив про банкрутствоВідомий виробник електромобілів оголосив про банкрутство
Уже кілька місяців Fisker перебував на межі краху, і тепер настало неминуче. Увечері в понеділок компанія звернулася за захистом від банкрутства через фінансові труднощі.
У Монако презентовали перший автомобіль із КосоваУ Монако презентовали перший автомобіль із Косова
Суперкар Arrera Illyrian TSX виготовлений із карбону та важить усього 1250 кг. Автомобіль пропонують із потужними турбомоторами, а його максимальна швидкість перевищує 375 км/год.
Toyota планує створювати спортивні автомобілі разом з іншим автовиробникомToyota планує створювати спортивні автомобілі разом з іншим автовиробником
Таким чином Toyota прагне зменшити витрати на розробку й повторити успіх Supra 5-го покоління та GR86, які відповідно були створені у співпраці з BMW та Subaru.
Бренд CITROEN представляє Новий CITROEN C3 Aircross: продуманий та комфортний компактний 7-місний кросоверБренд CITROEN представляє Новий CITROEN C3 Aircross: продуманий та комфортний компактний 7-місний кросовер
Абсолютно Новий CITROEN C3 Aircross - надзвичайно важливий дебют в сегменті компактних кросоверів: стильний, продуманий, функціональний, доступний автомобіль сподобається великим родинам та всім, хто веде активний спосіб життя.
AC Schnitzer представив свій варіант Toyota GR SupraAC Schnitzer представив свій варіант Toyota GR Supra
Німецьке тюнінгове ательє AC Schnitzer, яке спеціалізується на продукції концерну BMW, зненацька взялася за доопрацювання Toyota GR Supra.
Розкрито вартість першого електрокара FerrariРозкрито вартість першого електрокара Ferrari
Італійській марці потрібно буде компенсувати дорогу розробку нової електричної платформи, а також закупівлю великої кількості комплектувальних.
Старий 34-річний Mercedes-Benz 190 пішов із молотка за 328 000 доларівСтарий 34-річний Mercedes-Benz 190 пішов із молотка за 328 000 доларів
Виготовлено лише 502 заряджених Mercedes-Benz 190E Evolution II із 235-сильним двигуном. Спортивний седан здатен розігнатися до сотні за 7,1 с і розвинути 235 км/год.
Туристичні автобуси Scania Touring переходять на біогазТуристичні автобуси Scania Touring переходять на біогаз
Відтепер туристичні автобуси Scania Touring можна замовити і з двигуном, який працює на зрідженому чи стиснутому газі, а також біогазі.
Уряд скасував спрощену процедуру видачі ліцензій на перевезенняУряд скасував спрощену процедуру видачі ліцензій на перевезення
Кабінет міністрів ухвалив постанову про зміни до ліцензування перевізників, ініційовані Мінрегіоном та Укртрансбезпекою, ключовою метою якого є швидка й повністю оцифрована процедура отримання ліцензій.
Унікальний американський лімузин 60-х простояв понад 20 років просто небаУнікальний американський лімузин 60-х простояв понад 20 років просто неба
Chrysler New Yorker 1963 року перетворили на оригінальний шестидверний лімузин. Під капотом авто встановлено великий 6,7-літровий V8 на 340 сил.
Volvo повертає на конвеєр універсали V60 та V90Volvo повертає на конвеєр універсали V60 та V90
Тільки вчора Volvo заявила про припинення виробництва седана S60, щоб звільнити місце на конвеєрі для нового електрокросовера EX90, а сьогодні стало відомо, що компанія відновлює випуск універсалів V60 та V90.
Український ринок пального стабілізувавсяУкраїнський ринок пального стабілізувався
Український ринок нафтопродуктів досяг стабільності, до якої він ішов весь минулий рік після значного падіння внаслідок повномасштабного вторгнення Росії.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015