Бренд CITROEN представляє Новий CITROEN C3 Aircross: продуманий та комфортний компактний 7-місний кросовер

16:15 19.06.2024
Бренд CITROEN представляє Новий CITROEN C3 Aircross: продуманий та комфортний компактний 7-місний кросовер

Радикально змінивши підхід до ринку компактних кросоверів, Бренд CITROEN також повністю переосмислив власний автомобіль CITROEN C3 Aircross. Відтепер у своєму європейському варіанті, цей абсолютно новий кросовер використовує платформу Smart Car, що вперше в Європі була представлена на моделі CITROEN C3 та дозволяє створювати автомобілі з дуже привабливою ціною. Серед інших особливостей Нового CITROEN C3 Aircross, варто відзначити нову стилістичну ідентичність Бренду та використання пізнаваного фірмового дизайну як ззовні, так і всередині автомобіля.

Новий CITROEN C3 Aircross втілює ідею справжнього SUV-кросовера: він пропонує відчуття захисту та безпеки, міцну конструкцію, легкий доступ в салон, а також динамічний та сучасний стиль. Зростання розмірів додатково підкреслюють більш високе позиціонування Нового CITROEN C3 Aircross: завдяки довжині кузова 4,39 метра, кросовер у 5-місному варіанті пропонує найкращий внутрішній простір на другому ряду сидінь у своєму сегменті; та навіть більше того - відтепер клієнтам пропонується новий 7-місний варіант автомобіля, один з перших прикладів в цьому сегменті. Причому 7-місний кросовер CITROEN C3 Aircross має аналогічні розміри та пропорції кузова, він забезпечує неперевершену гнучкість використання внутрішнього простору, залишаючись при цьому компактним та маневреним для тісних міських вулиць.

Просторий та добре обладнаний Новий CITROEN C3 Aircross пропонує легкі та комфортні щоденні поїдки - як у сучасному місті-мегаполісі, так на швидкісних заміських трасах. Бренд CITROEN завжди враховує побажання клієнтів щодо комфорту руху, простору салону, практичності використання автомобіля. Саме тому Новий CITROEN C3 Aircross пропонує концепцію C-Zen-Lounge зі зменшеним кермом та проекційним дисплеєм, а також нові сидіння CITROEN Advanced Comfort для зручної посадки. Комфорт руху також додатково покращено завдяки використанню підвіски CITROEN Advanced Comfort із подвійними прогресивними гідравлічними обмежувачами-відбійниками, що вперше доступні на всіх версіях кросовера. Для відчуття ще більшого спокою та безпеки, Новий CITROEN C3 Aircross оснащено всіма технологіями допомоги водію, які клієнти очікують від автомобілів цього сегмента. Особливо варто відзначити інформаційно-розважальну систему найбільш сучасного покоління, що побудована на основі високо-контрастного широкоформатного 10,25-дюймового сенсорного дисплею.

Поряд з бензиновим двигуном, абсолютно Новий CITROEN C3 Aircross також запропонує дві електрифіковані версії: бензиново-електричний гібридний силовий агрегат Hybrid 136 48V та повністю 100% електричну модифікацію. Завдяки запасу ходу понад 300 км (данні очікують остаточного підтвердження), електрична модифікація Нового CITROEN C3 Aircross значно полегшує повсякденне життя. Адже такий електричний кросовер може заряджатися в межах від 20% до 80% повної ємності акумулятора всього за 26 хвилин. Крім того, вже у 2025 році буде доступна електрична версія Нового CITROEN C3 Aircross із ще більшим запасом ходу - понад 400 км.

Після запуску Нового CITROEN C3 Aircross, Бренд повертається в дуже популярний клас компактних кросоверів з дуже сильною пропозицією: зручний, надійний автомобіль з надзвичайними можливостями трансформації модульного салону та широким вибором версій, який ідеально підходить для активних людей та великих родин. Новий CITROEN C3 Aircross буде вироблятись в Європі на заводі у місті Тарнава, Словаччина.

В Україні запуск Нового CITROEN C3 Aircross запланований на 4-й квартал 2024 року. Тому підписуйтесь на новини Бренду, аби першим дізнатися ціну на новинку.

1. Сімейний кросовер, що демонструє впевнений дизайн

Абсолютно Новий CITROEN C3 Aircross має загальну довжину 4,39 метра. Кросовер поєднує нові пропорції кузова з новим фірмовим дизайн-стилем Бренду, а його зовнішність підкреслює внутрішню силу та міцність конструкції. Автомобіль нового покоління виглядає більш мускулистим та збитим - усе завдяки більш вертикальним поверхням та гостріше окресленим кутами. Таким чином, абсолютно Новий CITROEN C3 Aircross втілює новий фірмовий стиль та нову дизайнерську мову Бренду CITROEN в сегменті компактних кросоверів

Нове переосмислення візуальної ідентичності Бренду CITROEN

Завдяки графічному дизайну, підкріпленому широкими панелями кузова, абсолютно Новий CITROEN C3 Aircross однозначно демонструє власну сутність кросовера та справжнього шукача пригод. Передня частина кузова привертає увагу вертикальними кольоровими елементами, які власники можуть змінювати за бажанням. Також дизайн передньої частини включає в себе новий логотип, вперше представлений на концепт-карі CITROEN Oli в 2021 році й нещодавно втілений на серійних моделях CITROEN e-C3 та CITROEN C3.

Дизайн фар відсилає до нового характерного «світлового підпису» з трьома LED-лініями - знову ж, вперше представленого на концепт-карі CITROEN Oli. Характер кросовера підкреслює високий горизонтальний капот та вертикальні лінії передньої частини. Завдяки чималій ширині кузова на рівні 1,79 метра та масивним переднім крилам, які охоплюють колеса діаметром 690 мм, кросовер демонструє свій мужній та сильних характер. Майже прямокутні колісні арки нагадують про нові моделі CITROEN e-C3 та CITROEN C3, а прямі лінії чітко окреслюють периметр кузова.

Гени справжнього SUV-кросовера особливо проступають при погляді на бокові поверхні кузова, завдяки чому досягається ідеальний баланс дизайнерських елементів. Майже плаский дах та доволі велика висота кузова на рівні 1,66 метра забезпечують гарний доступ в салон для всіх пасажирів. Дорожній просвіт більше 200 мм гарантує не лише можливість подолання бездоріжжя, але й також забезпечує кращу посадку всередину автомобіля.

Велика площа заднього скла дарує багато світла в салоні автомобіля, що важливо для відчуття затишку пасажирів другого/третього ряду сидінь. Крім того, задня частину кузова прикрашена кольоровою декоративною кліпсою, що нагадує аналогічний елемент в бампері автомобіля. Задні крила наче повторюють м'язисту передню частину кузова та слугують основою для характерних ліхтарів: вони продовжують стилістичну тему, започатковану на концепті CITROEN Oli та вперше втілену на серійних моделях CITROEN e-C3 і CITROEN C3.

2. Компактний кросовер, що пропонує просторий 7-місний салон

Новий CITROEN C3 Aircross приваблює не лише дизайном, але й своїм просторим салоном: він може бути 5- або навіть 7-місним - дуже рідкісна пропозиція в класі компактних кросоверів!

Новий розмірний клас - для максимального простору та практичності

Кросовер CITROEN C3 Aircross має довжину лише 4,39 метра, завдяки чому він дуже легкий у керування та маневруванні - автомобіль буквально слідує за думками водія! Водночас, чимала колісна база на рівні 2,67 метрів забезпечує максимальний внутрішній простір салону: традиційна 5-місна версія вирізняється рекордним простором на другому ряду сидінь та великим 460-літровим багажником. А для клієнтів, яким потрібна ще більша універсальність, Новий CITROEN C3 Aircross навіть пропонує дуже функціональний 7-місний салон.

Таким чином, Новий CITROEN C3 Aircross доступний у двох різних версіях, що ідентичні за своїм дизайном та габаритами, але відрізняються форматом салону: він може бути 5- або 7-місним. Це дозволяє клієнтам обирати варіант, який максимально точно відповідає їх потребам та побажанням. Колісна база сягає 2,67 метрів - вона є найбільшою в даному класі автомобілів та забезпечує безпрецедентну довжину задніх дверцят, що гарантує чудовий доступ до другого ряду 5-місної версії автомобіля та другого/третього ряду 7-місної версії автомобіля.

Унікальна 7-місна версія: максимально продуманий та універсальний салон

Бренд CITROEN робить безпрецедентну пропозицію в класі - у вигляді 7-місної версії Нового CITROEN C3 Aircross! Особлива конструкція задньої частини кузова з майже вертикальними поверхнями забезпечує достатній простір для облаштування третього ряду сидінь. Великі задні дверцята та спинки сидінь другого ряду (що розділені в пропорції 40/60 та легко відкидаються), гарантують зручний доступ до третього ряду, де передбачено два зручних додаткових сидіння. Ці два окремих сидіння утворюють диван третього ряду (відповідно з поділом в пропорції 50/50) та швидко складаються/розкладаються за потреби, забезпечуючи в складеному стані абсолютно рівну поверхню підлоги багажника.

У своїй 7-місній версії Новий CITROEN C3 Aircross пропонує запас простору для ніг та колін на другому ряду сидінь на рівні Нового CITROEN C3, запас простору по ширині салону на 25 мм більше, ніж у середньому для автомобілів цього класу, а також надзвичайно великий простір для голови. Третій ряд пропонує підголівники та підлокітники, тримачі для пляшок та стаканів, USB-порти, запас простору для ніг, систему вентиляції та подачі повітря - усе для зручності розміщення пасажирів! Таким чином, 7-місна версія Нового CITROEN C3 Aircross ідеально поєднує компактні зовнішні розміри та гарний внутрішній простір. Оскільки в Європі 93% власників автомобілів класу B-SUV проїжджають менше 80 км на день, два додаткові розкладні задні сидіння 7-місної версії є ідеальним рішенням. З усіма розкладеними сидіннями об’єм багажника становить 40 літрів; але в 5-місній конфігурації він сягає 330 літрів.

Традиційно зручна 5-місна версія: найкращий внутрішній простір у своєму сегменті

Звична 5-місна версія Нового CITROEN C3 Aircross має багатомісний задній диван, що розділений у співвідношенні 40/60 та розташований на 65 мм далі, ніж в 7-місній версії кросовера. Результат - найкращих показників запасу простору для колін в своєму класі (запас простору на +80 мм більше порівняно із середнім показником у цьому сегменті). Троє пасажирів зручно розміщуються на задньому ряду сидінь завдяки одному з найкращих показників запасу простору по ширині (запас простору на +25 мм більше порівняно із середнім показником у сегменті). Нарешті, передбачена можливість зсування дивану другого ряду в межах 65 міліметрів, завдяки чому багажний відсік може сягати 460 літрів - й це знову є одним з найкращих показників у сегменті.

Легкий доступ до багажника забезпечує низький поріг та великий отвір для завантаження. Також багажник має двопозиційну підлогу, що гарантує абсолютно рівну вантажну поверхню, коли спинки заднього сидіння знаходяться у складеному положенні. За умови такої конфігурації, багажник пропонує вражаючі 1 600 літрів корисного об'єму для перевезення будь-яких великогабаритних речей. Таким чином, Новий CITROEN C3 Aircross пропонує максимальну гнучкість, щоб полегшити щоденне життя для всієї родини. Практичний, універсальний, просторий кросовер для перевезення великої кількості пасажирів або великих речей - водночас, він все ще залишається досить компактним, щоб полегшити міські подорожі.

3. Доступна мульти-енергетична платформа з різними двигунами

Відповідно до власної стратегії фокусування на доступних рішеннях та орієнтацію на реальні потреби реальних людей, Бренд CITROEN пропонує для свого нового кросовера CITROEN C3 Aircross різноманітні види силових агрегатів що використовують різноманітну енергію для руху - і все це доступно за надзвичайно конкурентоспроможною ціною!

Абсолютно новий CITROEN C3 Aircross базується на платформі Smart Car, призначеній для використання з різними силовими агрегатами: двигун внутрішнього згоряння, бензиново-електричний гібрид, навіть повністю 100% електричний привод. Таким чином, новий кросовер демонструє прагнення Бренду CITROEN інтегрувати сучасні виклики енергетичного переходу в усі свої продукти. Адже поряд із традиційним двигуном внутрішнього згоряння, Новий CITROEN C3 Aircross вперше пропонує гібридну версію, що полегшуючи доступ до електрифікації та пропонує надзвичайну універсальність використання, яка ідеально підходить для автомобіля такого типу. Й водночас, Новий CITROEN C3 Aircross готовий рушити далі - він вперше буде доступний як 100% електромобіль.

Гібридна версія: універсальний бензиновий двигун та доступ до світу електрифікації

Кросовер CITROEN C3 Aircross у версії Hybrid 136 48V демонструє абсолютно нову бензиново-електричну гібридну силову установку, що працює у парі з новітньою автоматичною коробкою передач e-DCT.

Основою гібрида виступає двигун 1.2 PureTech нового покоління, розроблений спеціально для гібридних силових агрегатів - він містить 40% повністю оновлених компонентів та вузлів. З робочим об'ємом 1 199 куб. см, цей компактний 3-циліндровий бензиновий двигун розвиває потужність 100 кВт або 136 к.с.: все завдяки наявності турбокомпресора зі змінною геометрією. Також варто відзначити використання ланцюга ГРМ (газо-розподільчого механізму), що покращує довготривалу надійність та витривалість. Бензиновий двигун налаштований для роботи за економічним циклом Міллера, а також працює у парі з автоматичною трансмісією e-DCT, що має подвійне зчеплення та включає в себе електромотор потужністю 21 кВт або 28 к.с.: таким чином, вдається досягнути гарної економічності в питання споживання палива, швидких прискорень вже зі старту, плавності руху та взаємодії двох двигунів. Живлення електромотору забезпечує літій-іонна акумуляторна батарея 48V (робоча напруга 48 В), розміщеної під підлогою.

Гібридний силовий агрегат простий у використанні й не потребує підзарядки. Ідеальний для універсального використання будь-якою родиною та за будь-яких потреб, він зменшує споживання палива та викиди вихлопних газів, що робить його корисним для родинного гаманця конкретно та екології планети загалом. Вбудований електромотор PMS (permanent magnet synchronous machine - тобто, синхронний електромотор з постійними магнітами) забезпечує рух на електроприводі протягом майже 50% міських маршрутів, завдяки чому вдається суттєво зменшити споживання пального - адже тепер бензиновий двигун працює значно менше. Заряджання акумулятора відбувається під час уповільнення/гальмування у повністю автоматичному режимі.

Ця нова гібридна система виробляється у Франції та пропонує оптимальні результати з точки зору отриманих технічних характеристик та вартості гібридної технології. Результатом є суттєво скорочення викидів вуглекислого газу (CO2) - до рівня лише 121 г/км пробігу. Новий досвід водіння з оптимальним використання електроприводу по місту та спокійним використанням бензинового двигуна під час далеких заміських подорожей буде доступний максимально широкому колу клієнтів: як покупцям 5-місних, так і покупцям 7-місних версій автомобіля.

Класичний бензиновий двигун та найбільш доступна цінова пропозиція

Поряд з електрифікованою гібридною силовою установкою, Новий CITROEN C3 Aircross також буде запропонований з класичним бензиновим турбодвигуном потужністю 75 кВт або 100 к.с.

Добре відомий 3-циліндровий двигун PureTech Turbo 100 відповідає економічним стандартам Euro-6,4 та буде працювати у парі з 6-ступевою механічною коробкою передач. Це ідеальний варіант для поміркованих досвідчених покупців, які бажають отримати максимальний контроль над автомобілем та навіть його вартістю - адже бензинова версія Нового CITROEN C3 Aircross буде вирізнятись найбільш конкурентною ціною.

Додатково для українського ринку буде запропонований перевірений часом та випробуваннями 3-циліндровий двигун PureTech Turbo 130, що відповідає економічним стандартам Euro-6, та буде працювати в парі 6-ступеневою АКПП. Це надійний та витривалий тандем двигуна та коробки-автомат для Нового CITROEN C3 Aircross.

Слідкуйте за новинами Бренду, аби першим дізнатися всі подробиці про Новий CITROEN C3 Aircross.

Перший повністю електричний компактний кросовер від CITROEN

Вперше в сегменті B-SUV, Бренд CITROEN пропонує повністю 100% електричну версію свого кросовера - Новий CITROEN C3 Aircross у традиційному 5-місному виконанні. Електрична версія оснащена двигуном потужністю 83 кВт або 113 к.с. та акумулятором LFP-типу (Lithium Iron Phosphate - тобто, літій-залізо-фосфат) ємністю 44 кіловат-години. Така технологія електрифікації демонструє ідеальний компроміс між необхідною продуктивністю (запас ходу понад 300 км, очікується остаточне підтвердження) та дуже доступною ціною. Водночас, електричний двигун пропонує лінійно-рівне прискорення з миттєво доступним крутним моментом та максимальну швидкість на рівні 145 км/год., чого цілком достатньо для більшості європейських покупців. Таким чином, повністю 100% електрична версія Нового CITROEN C3 Aircross демонструє характеристики, які відповідають запитам багатьох клієнтів та умовам їх повсякденного життя.

Повністю 100% електричний кросовер CITROEN C3 Aircross максимально полегшує життя своїм власникам, особливо в питаннях підзарядки акумулятора. Кабель для підзарядки типу Mode 3 (уже входить до стандартної комплектації) дозволяє досить швидко заряджатись як вдома, так і на публічних зарядних станціях:

Також передбачена можливість швидкої зарядки постійний струмом (DC) з потужністю до 100 кВт - в такому випадку підзарядка від 20% до 80% ємності батареї займає лише 26 хвилин.

Крім того, вже у 2025 році буде запропонована нова версія повністю 100% електричного кросовера CITROEN C3 Aircross, що буде оснащена іншою батареєю та дозволить збільшити запас ходу до понад 400 км. Наразі представництво Бренду CITROEN в Україні теж працює над тим, аби дана версія була доступна і для нашого ринку з 2025 року.

4. Відчуття максимального комфорту та домашнього затишку

Повний простору та світла, салон Нового CITROEN C3 Aircross виглядає та сприймається наче справжня кімната-вітальня, тільки тепер вона на колесах та може вирушати до ваших улюблених місць. Підвищене положення водія за кермом покращує оглядовість, а збільшений кліренс полегшує посадку/висадку для пасажирів. Відчуття надзвичайного комфорту забезпечує ексклюзивна підвіска CITROEN Advanced Comfort, а відчуття домашнього затишку гарантує концепція салону C-Zen Lounge та неймовірно зручні сидіння CITROEN Advanced Comfort.

Концепція CITROEN Advanced Comfort: надзвичайно комфортна підвіска, неймовірно зручні сидіння

Абсолютно новий CITROEN C3 Aircross розроблений так, щоб забезпечити найкращий баланс між комфортом та задоволенням від керування – незалежно від того, перебуває в салоні велика родина або лише водій за кермом. Перш за все, досягненню такого результату сприяє ексклюзивна підвіска CITROEN Advanced Comfort, яка присутня в переліку стандартного обладнання всіх версій кросовера. Інноваційна конструкція підвіски гарантує унікальне відчуття комфорту незалежно від будь-яких дорожніх умов та навіть за межами доріг.

Підвіска CITROEN Advanced Comfort переосмислює дві основні функції шасі автомобіля: забезпечення оптимального контакту між колесами та поверхнею дороги, а також забезпечення ідеального комфорту для пасажирів. Звичайна підвіска використовує пружину та гідравлічний амортизатор: пружина поглинає нерівності на дорозі, тоді як амортизатор зменшує коливання пружини у фазі розслаблення після удару від проїзду нерівностей. Зазвичай упор на верхній частині амортизатора поглинає енергію коливань пружини й спрацьовує на відстані кількох сантиметрів, де цей упор надзвичайно сильно стискається. Така зупинка коливань пружини захищає елементи автомобіля, але не повністю розсіює енергію, що негативно впливає на комфорт пасажирів.

Спеціалісти CITROEN повністю переосмислили архітектуру амортизаторів, створивши нову запатентовану систему прогресивних гідравлічних упорів-відбійників. Вони діють наче другий менший амортизатор, розташований на кінцях (згори/знизу) основного амортизатора. На кожному амортизаторі передбачено два прогресивних упори-відбійники: один для фази стиснення, інший для фази відбою. Така конструкція забезпечує більшу пружність амортизаторів та комфорт руху на дрібних нерівностях; при цьому не погіршуючи загальну амортизацію, що необхідну для підтримки стабільного положення кузова під час руху по розбитій дорозі з великими нерівностями. В останньому випадку система гідравлічних прогресивних упорів-відбійників поступово сповільнює рух в кінці ходу штока амортизатора. На відміну від механічного упору в звичайному амортизаторі, який ударно поглинає енергію та знижує комфорт, прогресивний гідравлічний упор-відбійний більш м’яко поглинає енергію та потім розсіює її. Саме так досягається ефект «польоту на килимі», що дуже важливий для CITROEN й дозволяє покращити враження від водіння легкових автомобілів Бренду - включаючи і Новий CITROEN C3 Aircross.

Крім того, абсолютно Новий CITROEN C3 Aircross також оснащено унікальними сидіннями з технологією CITROEN Advanced Comfort. Ці сидіння пропонують додатковий шар піни-наповнювача товщиною 10-15 мм, а також вони мають розвинену бокову підтримку для забезпечення гарної фіксації тіла людини будь-якого розміру. Саме так досягається неймовірна зручність посадки для водія та пасажирів.

Салон з концепцією C-Zen Lounge: нова архітектура - для відчуття ще більшого затишку

Новий CITROEN C3 Aircross успадкував усі найкращі досягнення по розробці салонів CITROEN e-C3 та CITROEN C3. Сучасний, просторий, добре оснащений салон виконаний за концепцією C-Zen Lounge, що передбачає інноваційну архітектуру розташування елементів та використання нових приємних різнокольорових матеріалів.

Горизонтальна передня панель з характерними для CITROEN вентиляційними отворами, візуально розділена на два рівні: нагорі - технічні елементи; знизу - зона комфорту. Нижня зона вже відома як Sofa Design та має покриття спеціальною тканиною й прикрашена з обох боків елементами теплого розсіяного світла, що додає відчуття домашнього затишку. У верхній частині панелі розміщені елементи керування та індикація різноманітних приладів завдяки HUD-проекції. Маленьке багатофункціональне кермо (регулюється по висоті та куту нахилу) дуже легке та зручне у використанні, при цьому забезпечує швидкий доступ до багатьох функцій.

Варто окремо відзначити: вперше для класу компактних кросоверів, використано інтерактивний проекційний HUD-дисплей на стику між панеллю приладів і нижньою частиною лобового скла. Ця інноваційна мультимедійна система усуває потребу використання двох дисплеїв, адже надає водію всю необхідну інформацію щодо руху автомобіля й не вимагає відривати погляд від дороги.

5. Гарно оснащений сімейний кросовер, що завжди на зв'язку зі світом

Покупець може обрати будь-яку версію Нового CITROEN C3 Aircross - сучасну гібридну, повністю 100% електричну, традиційну бензинову - і в будь-якому випадку може розраховувати на чудове поєднанню оригінального дизайну, гарного внутрішнього простору, надзвичайного комфорту, широкого переліку обладнання. І зауважте, що все це пропонується за надзвичайно конкурентоспроможною ціною!

Кросовер, що завжди на зв'язку зі світом

Новий CITROEN C3 Aircross пропонує сучасну інформаційно-розважальну систему та всі можливості для онлайн-підключення, які можна очікувати від автомобілів такого класу.

Кросовер CITROEN C3 Aircross в комплектації YOU оснащений док-станцією Smartphone Station з вбудованим тримачем для смартфону. Водій може автоматично запускати спеціальні програми за допомогою підтримки технології бездротового NFC-підключення. Завдяки док-станції Smartphone Station, також водій може отримати швидкий доступ до різноманітних функцій та додатків свого смартфону, що керуються за допомогою голосу. Крім того, передбачено швидкий доступ до радіо, списків відтворення улюбленої музики, цифрових мап GPS-навігації тощо. Елементи керування на кермі Нового CITROEN C3 Aircross дозволяють водію постійно тримати руки у правильному положенні, а додаткова кнопка HOME дозволяє легко повернутися на домашню сторінку програм.

Кросовер CITROEN C3 Aircross в комплектації MAX оснащений кольоровим 10,25-дюймовим сенсорним дисплеєм, що дещо повернутий до водія, та вбудованою надсучасною інформаційно-розважальною системою. Мультимедійна система використовує архітектуру віджетів, завдяки чому нагадує смартфони за своєю зручністю та логічністю керування. Віртуальні ярлики забезпечують швидкий доступ до основних функцій: навігація, телефон, радіо, медіа-файли, додатки. Функція бездротового зв’язку з підтримкою Wi-Fi забезпечує віддзеркалення додатків смартфону на дисплеї, також передбачена повна підтримка технологій Apple CarPlay та Android Auto. Нарешті, додатковий комфорт для людей в салоні забезпечують два порти типу USB-C переду та два порти на задньому ряду сидінь, а в ніші на передній панелі розміщено бездротовий зарядний пристрій потужністю 15 Вт.

Щоденна подорож - з максимальною безпекою

Різноманітні технології допомоги водію не лише підвищують комфорт, але й безпеку. Новий CITROEN C3 Aircross пропонує широкий перелік систем для покращення безпеки руху. Наприклад…

Стартова ціна Нового CITROEN C3 Aircross: електрична версія - нижче 30 000 євро; бензинова версія - нижче 20 000 євро (орієнтовно, актуально для ринку Європи)

Після запуску моделей CITROEN e-C3 та CITROEN C3, Бренд продовжує втілювати власну амбітну місію: зробити індивідуальну мобільність доступною для якомога більшої кількості людей. Завдяки використанню нової міжнародної платформи Smart Car, розробленої максимально універсальною для різних типів силових агрегатів, конструкторам та інженерам Бренду вдалось суттєво збільшити розміри Нового CITROEN C3 Aircross при цьому уникнувши суттєвого підвищення ціни.

Так, електрична версія Нового CITROEN C3 Aircross буде пропонуватись з початковою ціною нижче 30 000 євро - і це буде перший компактний 100% електричний кросовер B-SUV на європейському ринку з таким привабливим ціновим рівнем. А бензинова модифікація Нового CITROEN C3 Aircross буде ще більш доступною - початкова ціна нижче 20 000 євро для версії PureTech Turbo 100 MT6.

На українському ринку така очікувана новинка також з'явиться незабаром, аби задовольнити потреби вибагливих клієнтів. Уже в 4-ому кварталі 2024 року українські покупці зможуть обрати для себе Новий CITROEN C3 Aircross.

Уже очікуєте на CITROEN C3 Aircross в Україні? Тоді слідкуйте за новинами на офіційному українському сайті та дізнавайтесь ціну першими - й точно не проґавите актуальні новини про запуск автомобіля на українському ринку!


Источник: CITROEN
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015