AC Schnitzer представив свій варіант Toyota GR Supra

18:42 19.06.2024
AC Schnitzer представив свій варіант Toyota GR Supra

Німецьке тюнінгове ательє AC Schnitzer, яке спеціалізується на продукції концерну BMW, зненацька взялася за доопрацювання Toyota GR Supra. Але цьому є цілком логічне пояснення, адже нинішнє покоління спорткара було створено спільними зусиллями інженерів та дизайнерів BMW та Toyota.

В AC Schnitzer провели серйозну роботу - зміни зазнали інтер'єр і екстер'єр, двигун і шасі. Покупці можуть вибрати між 2- та 3-літровими моторами.

Топова версія має 6-циліндровий турбований двигун, потужність якого збільшили з базових 340 до 400 к.с., а момент, що крутить, виріс з 500 до 600 Нм. Дволітрова турбована «четвірка» тепер має у своєму арсеналі 300 «конячок» (+42 к.с.), а момент збільшили з 400 до 470 Нм.

Також майстри тюнінгу встановили нову вихлопну систему із нержавіючої сталі з карбоновими патрубками.

Багато уваги було приділено адаптивній підвісці з новими пружинами та амортизаторами, яку можна тепер регулювати самостійно під різні дорожні умови та варіанти траси. Покупці можуть також вибирати з кількох варіантів стильних та елегантних колісних дисків 20 та 21 діаметра.

Зовні новинка виділяється карбоновим обважуванням, великим антикрилом ззаду та сплітером, а капот прикрасили карбонові повітрозабірники. У салоні з'явився оригінальний педальний вузол із перфорованими алюмінієвими педалями та новий контролер для інфо-розважальної системи.


Источник: Авто Центр
Фото: AC Schnitzer
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015