Новости за 18.03.2023

Лінійку Ferrari Roma поповнив кабріолет SpiderЛінійку Ferrari Roma поповнив кабріолет Spider
Ferrari Roma Spider оснащений 620-сильним турбованим V8. Він здатний розвинути 320 км/год і розганяється до 100 км/год за 3,4 с.
Пікап Ineos Grenadier засвітився на тестахПікап Ineos Grenadier засвітився на тестах
Британська компанія Ineos готується презентувати свою другу серійну модель - рамний пікап Grenadier. Автомобіль позиціонують як наступника оригінального Defender 130.
Компанія Volvo таємно втретє «оновила» моделі XC40 та C40Компанія Volvo таємно втретє «оновила» моделі XC40 та C40
Кросовер Volvo XC40 та крос-купе C40 оновилися втретє за рік. Причому шведський автовиробник про чергові зміни офіційно не оголошував - оновлення провели тихо.
На аукціон виставили один із десяти ексклюзивних «крилатих» SmartНа аукціон виставили один із десяти ексклюзивних «крилатих» Smart
Smart Forjeremy має відмінний стан і оснащений допрацьованим Brabus турбованим двигуном. Пробіг автомобіля складає 48 тисяч кілометрів.
Автомобілі Volkswagen суттєво подешевшали в КитаїАвтомобілі Volkswagen суттєво подешевшали в Китаї
Спочатку в Китаї активно дешевшали електромобілі, але хвиля зниження цін зачепила і багатьох виробників «традиційних» автомобілів.
У Німеччині віднайшли рідкісний суперкар Ferrari американського виробництваУ Німеччині віднайшли рідкісний суперкар Ferrari американського виробництва
Ferrari 365 GT NART Spider випустили в США лише у двох примірниках. Суперкар оснащений 358-сильним V12 і розганяється до 100 км/год за 6 с.
Оголошено характеристики електричного «китайського Suzuki Jimny»Оголошено характеристики електричного «китайського Suzuki Jimny»
Китайський концерн SAIC розкрив технічні характеристики компактного кросовера Baojun Yueye, який дуже схожий на японський позашляховик Suzuki Jimny.
Компанія KIA відкликає 190 тисяч седанів K5Компанія KIA відкликає 190 тисяч седанів K5
Компанія KIA оголосила про початок масштабної кампанії, що зачіпає близько 190 тисяч седанів KIA K5, що зійшли з конвеєра з 2020 по 2022 рік.
Volkswagen випустить десять нових електромобілів до 2026 рокуVolkswagen випустить десять нових електромобілів до 2026 року
Volkswagen мають намір досягти частки електрокарів у Європі на рівні 80%. Для цього до 2026 року представлять 10 нових електричних моделей.
Honda відкликає в США понад 450 тисяч автомобілівHonda відкликає в США понад 450 тисяч автомобілів
Причина - можливі проблеми з ременем безпеки, що збільшує ризик травми чи смерті під час ДТП.
Harley-Davidson представив свій найдоступніший мотоциклHarley-Davidson представив свій найдоступніший мотоцикл
Harley-Davidson X 350 - перша модель у новому сімействі бюджетних байків. Мотоцикл важить 180 кг та оснащений 36-сильним двигуном.
Новий Hyundai Accent отримає другий рівень автономності ADASНовий Hyundai Accent отримає другий рівень автономності ADAS
Ресурс Autocar India розкрив нові подробиці Hyundai Accent нового покоління. Виявилося, що він отримає масу систем допомоги водієві.
Електричні вантажівки Mercedes-Benz пройшли випробування холодомЕлектричні вантажівки Mercedes-Benz пройшли випробування холодом
Mercedes-Benz Trucks провів випробування електровантажівок в умовах суворої фінської зими.
Компанія SsangYong показала електричний позашляховик Torres EVXКомпанія SsangYong показала електричний позашляховик Torres EVX
SsangYong Torres EVX відрізняється від бензинового побратима дизайном передньої частини та оформленням салону. Кросовер досягає 4,7 м у довжину і має місткий 703-літровий багажник.
Автомобілі Audi отримають «дешеві» версіїАвтомобілі Audi отримають «дешеві» версії
Тепер, коли брак чіпів зменшується, марка нормалізує асортимент своєї продукції та запропонує клієнтам версії моделей за нижчою ціною.
Volkswagen розробляє доступний електричний хетчбек ID.1Volkswagen розробляє доступний електричний хетчбек ID.1
Майбутній електромобіль буде таким компактним, як і хетчбек Polo. Згідно з прогнозів, новинка коштуватиме новинка до 20 000 євро.
Новий Toyota Land Cruiser Prado отримає три варіанти дизайну кузоваНовий Toyota Land Cruiser Prado отримає три варіанти дизайну кузова
Toyota Land Cruiser Prado збудують на новій рамній платформі. Позашляховик вперше отримає ретро-версію та гібридну модифікацію.
Skoda на завершальній стадії виходу з ринку РосіїSkoda на завершальній стадії виходу з ринку Росії
Чеський автовиробник Skoda Auto, що входить до складу Volkswagen Group, повідомила про те, що перебуває на завершальній стадії виходу з ринку країни-терориста.
Електричний Hyundai IONIQ 5 нарешті отримав задній склоочисникЕлектричний Hyundai IONIQ 5 нарешті отримав задній склоочисник
Донедавна у всіх Hyundai IONIQ 5 був відсутній задній склоочисник. Проте днями його таки вирішили встановлювати.
Ентузіаст створив незвичайний позашляховик з кузовом Chevrolet CorvetteЕнтузіаст створив незвичайний позашляховик з кузовом Chevrolet Corvette
У США помітили незвичайний автомобіль із кузовом від Chevrolet Corvette C4 на базі невідомого позашляховика.
Skoda Kodiaq нового покоління готується до дебютуSkoda Kodiaq нового покоління готується до дебюту
Компанія Skoda тестує на дорогах загального користування кросовер Skoda Kodiaq нового покоління.
Новий Volkswagen Passat «засвітився» напередодні дебютуНовий Volkswagen Passat «засвітився» напередодні дебюту
Цей білий прототип нещодавно був спійманий фотографами в засніженій Швеції, де він тестував розумний камуфляж на дорогах загального користування.
Розкрито подробиці найдешевшого електрокара AudiРозкрито подробиці найдешевшого електрокара Audi
Компактний електромобіль Audi збудують на повністю новій платформі. Очікуються версії із заднім і повним приводом, також анонсовані спортивні варіанти S і RS.
Skoda прозвітувала про результати 2022 рокуSkoda прозвітувала про результати 2022 року
У 2022 році Skoda поставила на світовий ринок понад 730 000 автомобілів, на 16,7% менше, ніж у 2021 році.
Компанія BMW підтвердила виробництво електричного кросовера iX2Компанія BMW підтвердила виробництво електричного кросовера iX2
Баварський автовиробник під час оголошення підсумків фінансового року анонсував вихід кількох цікавих моделей, у тому числі електричних BMW i5 та iX2.
Інженери з України розроблятимуть програмне забезпечення для автомобілів майбутньогоІнженери з України розроблятимуть програмне забезпечення для автомобілів майбутнього
Українські інженери візьмуть участь у створенні автомобілів наступного покоління, які залежатимуть від програмного забезпечення. У ці моделі впровадять передові технології та інноваційні рішення.
Toyota Corolla з водневим двигуном спалахнула під час тестівToyota Corolla з водневим двигуном спалахнула під час тестів
Гоночна Toyota GR Corolla, оснащена двигуном, що працює на рідкому водні, загорілася під час тестів на трасі Fuji Speedway.
Компанія Mercedes-Benz оновила кросовери GLA та GLBКомпанія Mercedes-Benz оновила кросовери GLA та GLB
У Mercedes-Benz GLA та GLB оновили зовнішній вигляд і салон, а також розширили комплектацію. Кросовери пропонують у бензинових, дизельних і гібридних версіях.
Кросовер Audi Q6 e-tron показали на перших офіційних знімкахКросовер Audi Q6 e-tron показали на перших офіційних знімках
Передсерійні макети Q6 e-tron проходять їздові випробування в Європі в умовах північних регіонів.
На Tesla Model 3 встановили величезні колеса від диліжансуНа Tesla Model 3 встановили величезні колеса від диліжансу
Електрокар Tesla Model 3 перетворили на дивну подобу диліжансу з величезними колесами. Попри абсурдність, експеримент блогерів виявився вдалим.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015