Skoda Kodiaq нового покоління готується до дебюту

19:24 18.03.2023
Skoda Kodiaq нового покоління готується до дебюту

Компанія Skoda тестує на дорогах загального користування кросовер Skoda Kodiaq нового покоління. Його офіційний дебют може відбутися наприкінці 2023 року. На цей раз Kodiaq другого покоління фотошпигуни помітили під час дорожніх випробувань у Швеції. 

Новий Kodiaq тестують у суцільному камуфляжі, тому поки важко сказати щось конкретне про його дизайн. Але деяку інформацію з цих фотографій почерпнути можна.

Так, Kodiaq другого покоління отримає нову решітку радіатора (вона стане трохи більше), нові бампери, нові фари (вони стануть тоншими) і задні ліхтарі. Він матиме 18-дюймові колісні диски (принаймні, в одній комплектації точно).

Які зміни відбудуться у салоні цього чеського кросовера - ще не відомо. Фотошпигунам поки що не вдалося заглянути всередину цієї новинки. На фотографіях крізь лобове скло видно верхню частину того, що, мабуть, є великим центральним сенсорним екраном.

Kodiaq другого покоління побудовано на платформі MQB, як і Kodiaq першого покоління. Але технічно це модель нового покоління. Як це позначиться на лінійці двигунів - поки що не зрозуміло. Покупцям, мабуть, запропонують версії з «м'якою» гібридною силовою установкою та повноцінною гібридною силовою установкою.

Skoda ще не оголошувала коли відбудеться офіційний дебют Kodiaq другого покоління. Очікується, що це станеться наприкінці 2023 року. Тобто у продажу ця новинка з'явиться, мабуть, у 2024 році.


Источник: Today.ua
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015