Новий Volkswagen Passat «засвітився» напередодні дебюту

19:11 18.03.2023
Новий Volkswagen Passat «засвітився» напередодні дебюту

Volkswagen Passat був знятий із продажу в Північній Америці, але модель продовжує жити досить здоровим життям на європейському континенті. Насправді нове покоління знаходиться у розробці та буде доступне лише у кузові універсал. Поки що немає точної дати презентації новинки, але ми маємо нові шпигунські фотографії, які показують, що робота над Passat 2024 року триває.

Цей білий прототип нещодавно був спійманий фотографами в засніженій Швеції, де він тестував розумний камуфляж на дорогах загального користування. Насправді це той же автомобіль, який ми бачили близько місяця тому, і схоже, що компанія з Вольфсбурга все ще знаходиться в Північній Європі, щоб завершити програму випробувань нового Passat в холодному кліматі. Може здатися, що це майже те саме, що сьогоднішня модель для Європи, але це не зовсім так.

Одне можна сказати напевно - Volkswagen не вноситиме радикальних змін у зовнішній вигляд Passat. Однак маскування підказує, що передня частина буде значно змінена, що наблизить автомобіль D-сегмента до нинішнього Golf MK8 за стилем, а також запозичує деякі елементи дизайну сімейства Volkswagen ID. Колісна база витягнута, що надає VW із довгим дахом дуже плавні пропорції. Ця величезна звиска ззаду натякає на більший багажник у порівнянні з сьогоднішньою моделлю.

Німецький автовиробник повільно, але неухильно електрифікує весь свій модельний ряд, і новий Passat не залишиться осторонь. Ймовірно, він стане останнім Passat в історії з двигунами внутрішнього згоряння, хоча ці бензинові та дизельні двигуни з турбонаддувом можуть стати гібридними. Електрифікована силова установка з модулем, що підключається, також здається більш ймовірно, проте повністю електричної версії чекати не варто. Натомість Volkswagen випустить електричний седан Aero B з аналогічними зовнішніми розмірами.

Європа, як і раніше, розкуповує універсали, і Volkswagen задовольнить деякі з цих потреб в основному сегменті, де новий Passat 2024 поділиться своїми основами та варіантами установок зі Skoda Superb наступного покоління. Обидва будуть побудовані на тих самих складальних лініях у Братиславі, Словаччина, і ми очікуємо, що вони обидва з’являться на континенті в кінці цього року.


Источник: AMPERCAR.com
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015