Кросовер Audi Q6 e-tron показали на перших офіційних знімках

17:30 18.03.2023
Кросовер Audi Q6 e-tron показали на перших офіційних знімках

Компанія Audi опублікувала фотографії прототипу Audi Q6 e-tron, щоправда, автомобіль поки що дуже ретельно «захований» за допомогою маскувальної плівки: видно хіба що силует, пропорції та частину «піксельного» малюнка головної оптики, а також частково оформлення задніх ліхтарів. Очікується, що у товарної моделі буде заглушка сріблястого кольору, виконана у впізнаваній формі фірмової решітки радіатора.

Знімки замаскованого прототипу «електрокросовера» були зроблені під час зимових тестів: майбутню новинку випробовують в умовах екстремального холоду на Крайній Півночі.

Терміни офіційної прем'єри новинки не названі, але підтверджено, що на ринок Audi Q6 e-tron вийде у двох версіях - базовому кросовері та його купеподібному варіанті Sportback.

Новинка стане першою моделлю, побудованою на платформі Premium Platform Electric (PPE) з 800-вольтовою архітектурою бортової електрики, потужними електродвигунами, інноваційною системою управління батареями та їх зарядкою.

У компанії зазначили, що Audi Q6 e-tron стане «першим у черзі» з більш ніж двадцяти новинок, які бренд має намір представити до 2025 року. При цьому приблизно половина з них припаде на повністю електричні моделі.


Источник: Колеса
Фото: Carscoopы
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015