Новий Hyundai Accent отримає другий рівень автономності ADAS

21:30 18.03.2023
Новий Hyundai Accent отримає другий рівень автономності ADAS

Ресурс Autocar India розкрив нові подробиці Hyundai Verna (так в Індії називають Accent) нового покоління. Виявилося, що він отримає масу систем допомоги водієві.

Як повідомляється, у Verna будуть радари, ультразвукові датчики, передня та задня камери. Все це дозволить реалізувати низку систем допомоги при керуванні автомобілем, які, як запевняють у Hyundai, будуть працювати в будь-яких погодних умовах.

Серед цих систем: попередження про фронтальне зіткнення, контроль сліпих зон, утримання автомобіля у смузі руху та попередження про вихід зі смуги руху, запобігання зіткненням під час руху заднім ходом, інформування про втому водія, адаптивний круїз-контроль з автоматичною зупинкою та поновленням руху.

Крім всього цього в новому Verna-Accent будуть системи ABS, EBD і ESC, датчики паркування спереду і ззаду, електронне стоянкове гальмо, система контролю тиску в шинах, система допомоги при рушанні на підйомі.

Офіційна прем'єра Hyundai Verna в Індії відбудеться 21 березня. Автомобіль оснащуватиметься двома двигунами об'ємом 1,5 л: атмосферною потужністю 115 к.с. та турбованим потужністю 160 к.с. Крім цього будуть два великі екрани, акустика Bose і вентиляція сидіння.


Источник: AMPERCAR.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015