Компанія SsangYong показала електричний позашляховик Torres EVX

21:01 18.03.2023
Компанія SsangYong показала електричний позашляховик Torres EVX

Опубліковано перші офіційні фото та відео SsangYong Torres EVX. Електрична версія бюджетного кросовера дебютує 30 березня на автошоу у Сеулі. Ролик із авто з'явився на Youtube-каналі південнокорейської марки.

Новий SsangYong Torres EVX - п'ятимісний електрокросовер довжиною 4,7 м при колісній базі в 2,68 м. Від бензинового побратима авто можна відрізнити по новій передній частині з тоненькими діодними фарами, масивним бампером і підсвічуванням решітки радіатора. Крім того, з'явилися аеродинамічно оптимізовані колісні диски діаметром 20 дюймів.

Салон SsangYong Torres EVX також зазнав змін. На передній панелі тепер встановлені два великі 12-дюймові дисплеї. Об'єм багажника становить 703 л.

Характеристики моделі поки що не розголошують. Очікується, що силовою установкою поділиться молодший електромобіль SsangYong e-Korando. Це означає, що кросовер отримає 190-сильний двигун і батарею на 61,5 кВт.год, а його запас ходу складе близько 340 км.

Електрокар SsangYong Torres надійде до продажу до кінця 2023 року, причому, можливо, вже під новим брендом. Справа в тому, що нові власники збираються перейменувати південнокорейську марку на KG Mobility.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015