Новости за 10.03.2023

Volkswagen призупинив будівництво «батарейного» заводу в ЄвропіVolkswagen призупинив будівництво «батарейного» заводу в Європі
Закон США про інфляцію, покликаний стимулювати американську автомобільну промисловість, став справжнім жахіттям для компаній, що базуються в Європі та Азії.
Lexus готує недорогий компактний електрокросоверLexus готує недорогий компактний електрокросовер
Lexus BX націлений на європейський ринок та прийде на зміну моделі UX. Основним конкурентом електрокара стане новий кросовер Smart.
Опубліковано фото нового кросовера Hyundai MufasaОпубліковано фото нового кросовера Hyundai Mufasa
У Південній Кореї вдалось сфотографувати новий кросовер Hyundai Mufasa. Кросовер отримав незвичайну задню оптику, яка виконана у два яруси.
Chery показала новий флагманський електрокросовер eQ7Chery показала новий флагманський електрокросовер eQ7
Китайська компанія Chery представила електричний кросовер eQ7. Світлини електромобіля та технічні характеристики виклало Міністерство промисловості КНР на своєму офіційному сайті.
Тюнери доопрацювали найшвидший суперкар FerrariТюнери доопрацювали найшвидший суперкар Ferrari
Тюнінгований Ferrari SF90 Spider отримав безліч деталей кузова з карбону. Двигун суперкара також зазнав доробок і став потужнішим.
Новий Chery Tiggo 2 Pro став сучаснішим на виглядНовий Chery Tiggo 2 Pro став сучаснішим на вигляд
У Китаї розкрили зовнішність оновленого кросовера Chery Tiggo 2 Pro. Світлини новинки та технічні характеристики виклало Міністерство промисловості КНР на своєму офіційному сайті.
В США з автосалону викрали відразу шість новеньких спорткарів DodgeВ США з автосалону викрали відразу шість новеньких спорткарів Dodge
Злочинці були добре підготовлені та встигли впоратися з викраденням до включення сигналізації. Поліції вдалося виявити лише п'ять із шести викрадених авто.
Новий Mercedes-Maybach EQS показали на шпигунських фотоНовий Mercedes-Maybach EQS показали на шпигунських фото
Mercedes-Maybach готується до дебюту своєї першої електричної моделі - кросовера EQS. Наразі проект перебуває на стадії ходових випробувань.
Компанія Dongfeng представили новий кросовер HaohanКомпанія Dongfeng представили новий кросовер Haohan
Китайська державна корпорація Dongfeng розробила новий кросовер Haohan. Автомобіль надійде у продаж вже найближчим часом.
На покинутому складі виявили велику колекцію ретро-автоНа покинутому складі виявили велику колекцію ретро-авто
Автомобілі зберігаються на складі понад десять років і покриті товстим шаром пилу. Деякі машини добре збереглися та їх нескладно відновити.
В США оголосили ціни на електричний кросовер Mercedes-Benz EQE SUVВ США оголосили ціни на електричний кросовер Mercedes-Benz EQE SUV
Американський підрозділ Mercedes-Benz оголосив комплектації та ціни нового Mercedes-Benz EQE SUV для ринку США.
Японський виробник дизельних двигунів оголосив про вихід з російського ринкуЯпонський виробник дизельних двигунів оголосив про вихід з російського ринку
Японський виробник сільськогосподарської техніки та дизельних двигунів Yanmar з квітня 2023 року припинить роботу в Росії.
Підроблений Ferrari продали на аукціоні за ціною справжнього суперкараПідроблений Ferrari продали на аукціоні за ціною справжнього суперкара
Клон Ferrari 250 збудували для фільму «Вихідний день Ферріса Бьюллера». Автомобіль точно повторює оригінал, але створений на базі Ford Mustang.
Toyota розкриває характеристики оновленого кросовера C-HRToyota розкриває характеристики оновленого кросовера C-HR
Компанія Toyota розкрила інформацію про кросовер C-HR нового, другого за рахунком покоління.
Tesla може відкликати 120 тисяч електричних кросоверів Model YTesla може відкликати 120 тисяч електричних кросоверів Model Y
Державна адміністрація контролю безпеки на дорогах США (National Highway Traffic Safety Administration, скорочено NHTSA) розпочала розслідування щодо 120 тисяч електрокросоверів Tesla Model Y.
Представлено спеціальну версію Land Rover DefenderПредставлено спеціальну версію Land Rover Defender
У Bowler змінили зовнішність та внутрішню частину знаменитого позашляховика. Автомобіль готовий для поїздок «з вітерцем» по бездоріжжю.
Опубліковано знімки оновленого кросовера Hyundai TucsonОпубліковано знімки оновленого кросовера Hyundai Tucson
Компанія Hyundai готується до випуску на ринок оновленого компактного кросовера Hyundai Tucson. Фотошпигуни його вже помітили під час дорожніх тестів у Південній Кореї.
«Ветерани» Tesla побудували електричний туристичний причіп«Ветерани» Tesla побудували електричний туристичний причіп
Молода компанія Lightship, заснована «ветеранами» Tesla Беном Паркером та Тобі Краусом, представила свій перший продукт - причіп для кемпінгу із електроприводом Lightship L1.
Китайська Nio показала електричний універсал із запасом ходу 1000 кмКитайська Nio показала електричний універсал із запасом ходу 1000 км
Nio ET5 Kombi почне продаватись на європейському ринку, а потім і в Китаї. Електричний універсал пропонує передові технології безпеки та величезний запас ходу на одному заряді.
Nissan хоче значно знизити цiни на гібриди та електрокариNissan хоче значно знизити цiни на гібриди та електрокари
Компанія Nissan розробляє нові модульні силові агрегати. Вони дозволять оптимізувати виробництво та знизити виробничі витрати при випуску гібридних та повністю електричних моделей на 30%.
Компанія Hyundai зробила ставку на компактні машиниКомпанія Hyundai зробила ставку на компактні машини
Південнокорейська компанія Hyundai, як і раніше, буде випускати компактні автомобілі, у тому числі Hyundai i10, i20 та i30. Про це розповів голова європейського офісу південнокорейського автогіганта Майкл Коул.
Опубліковано нові зображення електрокросовера Ford на базі VolkswagenОпубліковано нові зображення електрокросовера Ford на базі Volkswagen
Новий електрокросовер Ford розробляють разом із Volkswagen. Автомобіль розміром з Ford Kuga створюється спеціально для європейського ринку.
Нові Jeep Avenger та CITROEN C5 X  стали переможцями премії «Всесвітній Жіночий Автомобіль Року 2023»Нові Jeep Avenger та CITROEN C5 X стали переможцями премії «Всесвітній Жіночий Автомобіль Року 2023»
Одразу два автомобілі концерну Stellantis були удостоєні нагороди в преміїї «Всесвітній Жіночий Автомобіль Року» (WWCOTY) в своїх категоріях.
Автошкола Джаст - комфортне навчання та професійна підтримка!Автошкола Джаст - комфортне навчання та професійна підтримка!
Навчання в автошколі Джаст. Навчальна база, програми та формат курсів. Що пропонує автошкола, та в чому її переваги?
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015