Toyota розкриває характеристики оновленого кросовера C-HR

17:06 10.03.2023
Toyota розкриває характеристики оновленого кросовера C-HR

Компанія Toyota розкрила інформацію про кросовер C-HR нового, другого за рахунком покоління. Згідно з інформацією опублікованою на сайті WhichCar, японська новинка буде оснащуватися виключно гібридними установками.

Повідомляється, що кросовер побудують на платформі TNGA. Тож, з огляду на зроблені заяви, можна припустити, що японська модель у плані техніки буде наближена до останнього Prius. Це означає, що кросовер C-HR можє отримати гібрид, який базується на 1,8-літровому моторі.

Однак не виключений і інший варіант «начинки» японської моделі. Зокрема, є ймовірність, що Toyota укомплектує C-HR одним із двох доступних їй гібридів, кожен з яких базується на 2-літровому моторі. В одній із модифікацій кросовер може отримати «надбудову» потужністю 13,6 кВт.год, що дасть змогу проїжджати без підзарядки до 60 кілометрів. Відмова від версій із класичними ДВЗ зумовлена зростаючим попитом на гібридні кросовери.

Список моторів, доступних майбутньому C-HR, варіюватиметься залежно від ринку, на якому буде представлено кросовер. Сам автомобіль, як припускають, буде глибоко перероблений як зовні, так і зсередини. Але він збереже нестандартне компонування кузова зі ступінчастою задньою частиною. Спереду з'явиться тонка світлодіодна оптика, що згинається в районі капота. Точних термінів дебюту Toyota C-HR нового покоління поки що не озвучено. Ймовірно, автомобіль презентують або до кінця поточного, або в першій половині наступного року.


Источник: UAMotors
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015