Опубліковано нові зображення електрокросовера Ford на базі Volkswagen

14:01 10.03.2023
Опубліковано нові зображення електрокросовера Ford на базі Volkswagen

Опубліковано нові офіційні тизери нового електрокросовера Ford. Презентація моделі відбудеться 21 березня. Знімки опублікував у своєму Twitter керівник електричного підрозділу європейської філії Ford Мартін Сандер.

Електричний кросовер Ford буде компактнішим, ніж Mustang Mach-E. За розмірами його можна порівняти з Ford Kuga, а ключовим ринком для моделі стане Європа.

З технічного погляду новачок не матиме нічого спільного, адже його збудують на платформі Volkswagen MEB. Таким чином німецький концерн «віддячить» Ford за допомогу у розробці пікапа VW Amarok (він побудований на базі Ford Ranger).

Найближчим родичем нової моделі стане електрокросовер Volkswagen ID.4. Втім, електромобіль Ford істотно відрізнятиметься від німецького побратима зовні. Тизери та шпигунські фото, що були опубліковані раніше, дають зрозуміти, що у нього «нестандатний» дизайн.

А ось силові установки запозичать у VW ID.4 без змін. Нагадаємо, німецький кросовер запропонований із заднім та повним приводом у версіях потужністю від 150 до 299 к.с., запас ходу котрого становить 346-522 км.

ONLY TWO MORE WEEKS to go until we reveal our brand-new #EV made in Europe for European customers.

It will proudly display the @Ford Blue Oval – refreshed in brilliant white for a new generation of #EVs.

Join us on March 21 as we share with the world!#ExploringReinvented pic.twitter.com/PW5uOW3nkH

— Martin Sander (@MSander22) March 8, 2023

Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015