Nissan хоче значно знизити цiни на гібриди та електрокари

14:14 10.03.2023
Nissan хоче значно знизити цiни на гібриди та електрокари

Компанія Nissan розробляє нові модульні силові агрегати. Вони дозволять оптимізувати виробництво та знизити виробничі витрати при випуску гібридних та повністю електричних моделей на 30%, що дозволить підвищити їхню конкурентоспроможність на ринку.

Старший віце-президент Nissan Тосіхіро Хіраї зазначив, що, удосконаливши ряд деталей, що лежать в основі автомобіля, компанія розраховує знизити вартість автомобілів з гібридною силовою установкою до рівня моделей з бензиновим двигуном. Відбутися це має вже до 2026 року.

Одна з головних особливостей нового підходу Nissan до розробки силових установок, що дістала назву X-in-1, полягає в тому, що виробництво основних компонентів для гібридних та повністю електричних моделей можна організувати на одній лінії. Спільне використання та модульність основних елементів підвищить ефективність виробництва та знизить витрати приблизно на третину, а доопрацювання агрегатів дозволить зменшити їх вагу та покращити ходові якості авто, заодно скоротивши рівень шуму та вібрацій під час руху.


Источник: AMPERCAR.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015