Новий Mercedes-Maybach EQS показали на шпигунських фото

19:00 10.03.2023
Новий Mercedes-Maybach EQS показали на шпигунських фото

Mercedes-Maybach готується до прем'єри своєї першої електричної моделі - кросовера EQS. Наразі проект перебуває на стадії ходових випробувань.

Судячи зі шпигунських фото ходового прототипу, серійний Mercedes-Maybach EQS практично повністю повторює однойменний концепт 2019 року. Але є й низка штрихів, які відрізняють флагман від звичайного EQS. Найпомітніша з відмінностей - закрита панель на місці традиційної решітки радіатора. На фото вона прикрита камуфляжем, але очікується побачити такі ж вертикальні смуги, як у оновленому нижньому повітрозабірнику. Принаймні так виглядала решітка концепту.

Капот у кросовера такий самий як у Mercedes-Maybach GLS із «зіркою» Mercedes у передній кромці. Тоді як задні стійки прикрашає емблема Maybach. Також очікуються злегка змінені бампери та логотипи.

Фотографій салону немає. У концепту всю передню панелі займав інформаційно-розважальний комплекс MBUX Hyperscreen. Рельєфні крісла із тонкими спинками були розділені центральним тунелем зі вставками із рожевого золота. Для кожного із чотирьох пасажирів передбачався доступ до планшета та електрорегулювань. У задньому ряду - складні столики та холодильний відсік.

Інформації про силову установку Mercedes-Maybach EQS немає. За деякими даними, кросовер побудовано на базі Mercedes-Benz EQS 580 4MATIC. Якщо це підтвердиться, то можна очікувати батарею ємністю 108,4 кВт.год та два електродвигуни (по одному на осі) сукупною віддачею 543 к.с. та 857 Нм крутного моменту. Це дозволить кросоверу прискорюватися від 0 до 96 км/год за 4,5 секунд, розвивати максимальну швидкість 209 км/год та проїжджати до 459 км без підзарядки.


Источник: Авто Центр
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015