Tesla може відкликати 120 тисяч електричних кросоверів Model Y

15:54 10.03.2023
Tesla може відкликати 120 тисяч електричних кросоверів Model Y

Державна адміністрація контролю безпеки на дорогах США (National Highway Traffic Safety Administration, скорочено NHTSA) розпочала розслідування щодо 120 тисяч електрокросоверів Tesla Model Y. Приводом для розслідування стали скарги власників електрокарів на від’єднання рульового колеса від колонки.

Наразі відомо про два такі випадки. Як з'ясувалося, що це сталося через відсутність болта, який кріпить рульове колесо до кермової колонки. В обох електромобілів довелося зняти елемент управління, а потім знову прикріпити їх до колонки належним чином.

На даний момент розслідування проблеми перебуває на попередньому етапі. Як тільки фахівці NHTSA з'ясують всю необхідну інформацію та визначать, чи носить проблема масовий характер, і чи загрожує вона безпеці, буде ухвалено рішення про проведення кампанії відкликання.

Минулого місяця стало відомо, що Tesla запускає масштабну кампанію відкликання в США, в рамках якої відкличе 362 тисячі електрокарів через проблеми з програмним забезпеченням, які можуть призвести до ДТП.

@elonmusk @TeslaOwnersWW @BLKMDL3 Family was excited to receive Tesla Y delivery on 1/24/2023. Was driving on highway and all the sudden steering wheel fall off, was lucky enough there was no car behind and I was able to pull on devider #SafetyFirst #Fixit #TeslaModelY #help pic.twitter.com/4UMokFA2cv

— Prerak & Neha Patel (@preneh24) January 30, 2023

Источник: AMPERCAR.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015