Новости за 29.03.2023

Компанія Proton показала недорогий сімейний кросовер із начинкою від VolvoКомпанія Proton показала недорогий сімейний кросовер із начинкою від Volvo
Proton X90 - 4,8-метровий кросовер з трьома рядами сидінь та багатою комплектацією. Модель оснащена 1,5-літровим 190-сильним турбомотором Volvo.
У США почали падати ціни на вживані автоУ США почали падати ціни на вживані авто
Ціни на вживані автомобілі впали на 9% порівняно з минулим роком, на деякі - значно більше. Наприклад, Tesla Model 3 за останні шість місяців подешевшала більш ніж на 21%.
Електромобіль Tesla Model 3 виявився вразливим для хакерівЕлектромобіль Tesla Model 3 виявився вразливим для хакерів
Tesla Model 3 була зламана менш як за дві хвилини на щорічному хакерському конкурсі Pwn2Own.
Jeep відкликає понад 57 тисяч позашляховиків WranglerJeep відкликає понад 57 тисяч позашляховиків Wrangler
Компанія Jeep добровільно відкличе загалом 57 885 позашляховиків Wrangler, вироблених у період із жовтня 2019 року до травня 2022 року.
Китайці показали потужний преміальний кросоверКитайці показали потужний преміальний кросовер
Denza N8 запропонують у кількох модифікаціях з 5, 6 та 7 посадковими місцями. Повнопривідна електрична версія зможе видавати потужність до 517 к.с.
Як в Україні змінились регіональні продажі нових автомобілів?Як в Україні змінились регіональні продажі нових автомобілів?
Якщо порівняти продажі за перші 2 місяця 2023 року з аналогічним довоєнним періодом, то можна побачити досить цікаві тренди.
Розкрито характеристики нового кросовера KIA EV9Розкрито характеристики нового кросовера KIA EV9
Два тижні тому KIA розсекретила зовнішність нового флагманського електричного кросовера EV9. Наразі компанія розкрила його технічні характеристики.
В Китаї знайшли звалище з преміальними лімузинамиВ Китаї знайшли звалище з преміальними лімузинами
У китайському TikTok опублікували ролик зі звалища седанів Hongqi L5 - розкішних лімузинів, які використовувалися представниками влади КНР як особистий транспорт.
Опубліковано перше зображення нового Audi A5 2024Опубліковано перше зображення нового Audi A5 2024
Новий Audi A5 залишиться єдиною бензиновою моделлю марки у D-класі, адже Audi A4 стане електромобілем. Усі версії ліфтбека будуть гібридними.
Кросовер Toyota C-HR ставить рекорди продаж у ЄвропіКросовер Toyota C-HR ставить рекорди продаж у Європі
Трохи більш ніж за шість років продаж C-HR по всьому світу становив 1 591 000 одиниць - такого комерційного успіху ніхто не очікував.
Євросоюз затвердив нові екостандарти для автомобілівЄвросоюз затвердив нові екостандарти для автомобілів
Нове законодавство передбачає скорочення норми викидів CO2 для нових легкових автомобілів на 55% у 2030 році (для мікроавтобусів - на 50%) проти 2021 року.
Серійний Tesla Cybertruck втратив «мегадвірник»Серійний Tesla Cybertruck втратив «мегадвірник»
На форумі власників Tesla Cybertruck опублікували фото нового прототипа електропікапа, поміченого на дорогах Каліфорнії.
Компанія Ford запатентувала незвичайну конструкцію дверейКомпанія Ford запатентувала незвичайну конструкцію дверей
Ford вирішив головні проблеми задньопетельних дверей. Для зручної посадки всередину від центральних стійок кузова відмовилися, зберігши жорсткість кузова.
Consumer Reports назвав найнадійніші кросовери у віці до 3 роківConsumer Reports назвав найнадійніші кросовери у віці до 3 років
Американський ресурс Consumer Reports підбив підсумки опитування власників кросоверів у віці до 3 років, метою якого було виявити найнадійніші авто в класі.
На українському ринку попит на ДП залишається низькимНа українському ринку попит на ДП залишається низьким
Наприкінці березня попит на українському ринку дизпального залишається низьким. Компанії повідомляють про слабку реалізацію у рітейлі й сегменті дрібного опту.
Регулятори США перевірять 50 тисяч автомобілів TeslaРегулятори США перевірять 50 тисяч автомобілів Tesla
Американські регулятори автомобільної безпеки заявили у вівторок, що починають перевірку 50 000 автомобілів Tesla Model X після отримання двох скарг про несправності передніх ременів безпеки.
Ford презентував недорогий пікап для важкого бездоріжжяFord презентував недорогий пікап для важкого бездоріжжя
Пікап Ford Ranger Tremor отримав захист днища та позашляхову гуму, а його кліренс збільшено. Салон авто оздоблений водостійкими матеріалами.
Toyota подарувала власнику Highlander з мільйонним пробігом новий позашляховикToyota подарувала власнику Highlander з мільйонним пробігом новий позашляховик
Компанія Toyota в США безкоштовно надала місцевому бізнесмену Марку Міллеру новий кросовер Highlander після того, як його колишній автомобіль з пробігом понад 1 млн миль (1,6 млн км) було знищено ураганом «Іен» восени 2022 року.
Уряд скоротив термін підготовки для водіїв спецавтомобілів цивільного захистуУряд скоротив термін підготовки для водіїв спецавтомобілів цивільного захисту
Уряд скоротив термін спеціальної підготовки і стажування для водіїв спецавтомобілів цивільного захисту до одного місяцяю
Бензовозам закривають «зелений коридор» на пункті «Ягодин-Дорогуськ»Бензовозам закривають «зелений коридор» на пункті «Ягодин-Дорогуськ»
Усі порожні вантажівки, зокрема паливоцистерни, від 1 квітня перетинатимуть кордон на виїзд з України через пункт пропуску «Ягодин–Дорогуськ» (Польща) на загальних підставах без права пріоритетного проїзду.
У Малайзії показали недорогий електричний купе-кросовер власної розробкиУ Малайзії показали недорогий електричний купе-кросовер власної розробки
Hiperon Fosslin - електричний купе-кросовер з оригінальним дизайном та багатим оснащенням. Модель запропонують у двох версіях - з акумуляторною батареєю та водневими паливними елементами.
Kuwait Investment Authority має намір продати акції Mercedes-BenzKuwait Investment Authority має намір продати акції Mercedes-Benz
Фонд планує виставити на продаж близько 20 млн акцій автовиробника, це приблизно чверть його пакету цінних паперів.
За якими критеріями жінки обирають собі машину?За якими критеріями жінки обирають собі машину?
Експерти зазначають, що жіночий підхід до вибору автомобіля радше раціональний, ніж емоційний, і всупереч поширеній думці, жінки керуються більше розумом, ніж серцем.
У Дніпрі всі парковки стали безкоштовнимиУ Дніпрі всі парковки стали безкоштовними
Суд відмінив три рішення, якими встановлювались як коефіцієнти на парковки, зонінг, так і самі тарифи на парковки.
Комплектації та ціни Нового PEUGEOT Landtrek для УкраїниКомплектації та ціни Нового PEUGEOT Landtrek для України
Потужний та універсальний повнопривідний пікап PEUGEOT Landtrek уже на шляху в Україну та готовий відкрити комплектації та ціни для українських покупців.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015