Серійний Tesla Cybertruck втратив «мегадвірник»

22:12 29.03.2023
Серійний Tesla Cybertruck втратив «мегадвірник»

На форумі власників Tesla Cybertruck з'явилося фото нового прототипа електропікапа, поміченого на дорогах Каліфорнії. Користувачі звернули увагу на відсутність у автомобіля величезного двірника, який був у шоу-кара та помічених раніше передсерійних прототипів.

Цей «мегадвірник» викликав неординарну реакцію потенційних клієнтів моделі. Зокрема, не сприйняли його розташування. Якщо зазвичай двірники ховаються всередині основи капота, то у Tesla Cybertruck він розташований вертикально вздовж лівого краю лобового скла. Раніше генеральний директор компанії Tesla Ілон Маск обіцяв, що в серію «мегадвірник» не піде й, схоже, дотримав слова.

Хоча задля справедливості варто відзначити, що якщо придивитися, то на місці двірника, щось стирчить. Не виключено, що з якоїсь причини його було знято саме з цього конкретного прототипу. Але, можливо, інженери марки врахували побажання потенційних клієнтів та використали більш традиційну конструкцію.

Нещодавно у Tesla заявили, що серійне виробництво Cybertruck розпочнеться влітку цього року. Але масового постачання пікапа раніше 2024 року очікувати не варто.

LETS GO!!! @Tesla @elonmusk pic.twitter.com/Ijmn8mp963

— The Kilowatts ??? (@klwtts) March 28, 2023

Cybertruck cruisin by! @elonmusk I <3 U! pic.twitter.com/0hH4eJ7eqV

— Greggertruck (@greggertruck) March 27, 2023

Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015