За якими критеріями жінки обирають собі машину?

20:41 29.03.2023
За якими критеріями жінки обирають собі машину?

Найважливіша якість автомобіля для жінок - його безпека. Про це свідчать результати міжнародного опитування, проведеного на замовлення південноафриканської страхової компанії 1st for Women за участю членів журі глобального конкурсу «Жіночий автомобіль у світі» (WWCOTY).

Після безпеки жінки звертають увагу на практичність, продуктивність та вільний простір в автомобілі. Також для водіїв жіночої статі виявилася важливою посадка в авто - чим вище, тим краще.

«Жінки шукають такі функції безпеки, як ABS, камера заднього виду та система моніторингу сліпих зон. Вони також шукають таких зручностей, як кондиціонер, підсклянники та відсіки для зберігання», - зазначила член журі WWCOTY Мебі Нгуєн.

За словами Елани Шерр, що представляє у WWCOTY США, жінки дійсно ставлять на перше місце безпеку. Вона додала, що багато її подруг при виборі автомобіля в першу чергу звертають увагу на рейтинги безпеки і витрату пального, і лише потім на зовнішній вигляд та інтер’єр.

Експерти зазначають, що жіночий підхід до вибору автомобіля радше раціональний, ніж емоційний, і всупереч поширеній думці, жінки керуються більше розумом, ніж серцем.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015