Кросовер Toyota C-HR ставить рекорди продаж у Європі

22:31 29.03.2023
Кросовер Toyota C-HR ставить рекорди продаж у Європі

Японський кросовер, який міцно зайняв місце між умовними сегментами B- і C- SUV, вийшов на ринок практично одночасно з одним зі своїх головних конкурентів - Volkswagen T-Roc. Японці не прогавили можливості запропонувати модель, еквівалентну німецькій, але з гібридною технологією, в якій вони зарекомендували себе як справжні знавці, і це перевершило всі очікування.

Модель продається в Європі протягом останніх 6 років, періодично зазнаючи незначних оновлень. Це дозволяє автовиробнику зберегти актуальність кросовера.

Трохи більш ніж за шість років продаж C-HR по всьому світу становив 1 591 000 одиниць - такого комерційного успіху ніхто не очікував. У Європі популярність Toyota C-HR також висока, оскільки гібридний кросовер станом на березень 2023 був розпроданий тиражем понад 765 000 одиниць з моменту запуску.

Toyota широко використовувала цю модель, до якої зовсім недавно додала спортивну обробку «GR Sport», що отримала найпотужнішу гібридну версію. Марка пропонує дві механічні версії, 125H та 180H, з максимальною потужністю 122 та 184 к.с., а також електродвигун, з яким вони працюють більшу частину часу - близько 70%.

Звичайно, Toyota C-HR не може запропонувати повний привід, але очікується, що автовиробник виправить це у наступнику. До речі, нова модель, яка замінить на європейському ринку C-HR, з'явиться у 2024 році.


Источник: UAMotors
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015