Новости за 27.07.2024

Чим відрізняється побутовий холодильник від автомобільногоЧим відрізняється побутовий холодильник від автомобільного
У статті розповідаємо детально про всі відмінності цих пристроїв, щоб чітко розуміти різницю.
Tesla прискорює розробку доступних електромобілівTesla прискорює розробку доступних електромобілів
Компанія Tesla підтвердила свої плани зі створення більш доступних електромобілів. При цьому стало відомо, що вони будуть дорожчими, ніж раніше анонсована машина вартістю 25 000 доларів.
Оновлення Android Auto спричинило хаос в роботі cистемиОновлення Android Auto спричинило хаос в роботі cистеми
На початку липня компанія Google представила оновлення для системи Android Auto, однак, схоже, програмне забезпечення виявилось недосконалим.
Mercedes-Benz показав у роботі всюдихід із водневим ДВЗMercedes-Benz показав у роботі всюдихід із водневим ДВЗ
Компанія Mercedes-Benz Special Trucks провела успішні випробування всюдихода Unimog U430 із двигуном внутрішнього згоряння на водні.
Виявлено 32-річний Lexus LS400 майже у «новому» станіВиявлено 32-річний Lexus LS400 майже у «новому» стані
Lexus LS400 - перша модель в історії японської преміальної марки. Великий седан оснащений 4,0-літровим 250-сильним V8 та автоматичною КПП.
Компанія Pirelli розробила першу «розумну» шинуКомпанія Pirelli розробила першу «розумну» шину
Компанія Pirelli розробила інноваційні шини під назвою Cyber ​​Tires, які використовують датчики, підключені через Bluetooth, для прямого конекту з автомобілем, пропонуючи деякі захоплюючі можливості.
До Олімпіади в Парижі підготували революційні пожежні автомобіліДо Олімпіади в Парижі підготували революційні пожежні автомобілі
Компанія Rosenbauer уперше поставила свої пожежні автомобілі серії Revolution Technology (RT) для роботи на летовищах.
Mercedes-Benz вивів на випробування оновлений S-ClassMercedes-Benz вивів на випробування оновлений S-Class
У Mercedes-Benz працюють над плановим оновленням флагманського седана, яке має відбутися в середині життєвого циклу моделі.
Виявлено 40-річний седан Mazda 626 без пробігуВиявлено 40-річний седан Mazda 626 без пробігу
Mazda 626 ніколи не стояла на обліку і не отримувала номери. Седан чудово зберігся і має вигляд нового авто.
Stellantis погрожує «знищити» збиткові брендиStellantis погрожує «знищити» збиткові бренди
За словами генерального директора Stellantis, колись у майбутньому величезна лінійка може бути оптимізована.
Автобус для бездоріжжя Torsus Praetorian отримав понад 50 змінАвтобус для бездоріжжя Torsus Praetorian отримав понад 50 змін
Унікальний у своєму роді позашляховий автобус Torsus Praetorian, розроблений Pulsar Expo - чеською компанією з українським корінням, у 2024 році отримав понад півсотні технічних удосконалень.
У США створили оригінальний триколісний електробайкУ США створили оригінальний триколісний електробайк
Huffy Electric Green Machine - недорогий триколісний електровелосипед із незвичним дизайном. Він здатен розвинути 26 км/год.
Закон про підвищення податків на авто повинні прийняти до 1 вересняЗакон про підвищення податків на авто повинні прийняти до 1 вересня
Більш цікаво, що сама голова комітету не в захваті від урядових законопроєктів і прогнозує їх корекцію під час голосувань. Прогнозує вона і коли саме Верховна Рада почне приймати ці законопроєкти.
На Прикарпатті вільно продавали підроблені «права» та «техпаспорти»На Прикарпатті вільно продавали підроблені «права» та «техпаспорти»
Оперативники департаменту внутрішньої безпеки нацполіції ліквідували схему збуту підроблених документів на Прикарпатті.
Культовий американський спорткар 70-х простояв понад 30 років покинутим у гаражіКультовий американський спорткар 70-х простояв понад 30 років покинутим у гаражі
Спорткар Dodge Charger 1972 року оснащений великим 6,5-літровим V8 потужністю 255 к.с. та автоматичною КПП. Комплектація включає кондиціонер, радіо та електросклопідйомники.
Компанія MG готується представити новий електричний мінівенКомпанія MG готується представити новий електричний мінівен
Компанія MG представила новий електромобіль напередодні офіційного дебюту в Індії. Новинка виглядає модернізованою версією машини Baojun Cloud, яка продається в Китаї з 2023 року.
BMW M5 отримав заводський комплект тюнінгуBMW M5 отримав заводський комплект тюнінгу
У списку деталей, виконаних з вуглецевого волокна, присутні кузовні елементи, що поліпшують аеродинаміку, а також зменшують масу автомобіля.
Старий італійський мотоцикл 70-х продають за 100 тисяч євроСтарий італійський мотоцикл 70-х продають за 100 тисяч євро
У 70-х вручну виготовили лише 583 MV Agusta 750S. Спортбайк здатен розвинути 200 км/год і був одним із найшвидших мотоциклів свого часу.
Audi незабаром представить нову A6 e-tron та оновлений Q5Audi незабаром представить нову A6 e-tron та оновлений Q5
Audi підтвердила, що новий електричний універсал A6 e-tron дебютує вже наступного тижня, тоді як рестайлінговий Q5 представлять вже восени.
Перевізники отримають перші водневі тягачі Mercedes-Benz GenH2Перевізники отримають перші водневі тягачі Mercedes-Benz GenH2
Підрозділ Daimler Truck розпочинає наступний етап у підготовці до серійного виробництва вантажівок на водневих паливних елементах.
Колекційний спорткар Porsche 80-х перетворили на оригінальний «багі»Колекційний спорткар Porsche 80-х перетворили на оригінальний «багі»
Спорткар Porsche 928 підготували до бездоріжжя. Купе отримало позашляхові шини та лебідку, а його кліренс суттєво збільшили.
У Ford розповіли, у які суми їм обходяться кампанії з відкликання бракованих автоУ Ford розповіли, у які суми їм обходяться кампанії з відкликання бракованих авто
Автовиробник впровадив кілька ініціатив для покращення якості своєї продукції, але результати цих зусиль будуть помітні не відразу.
Інтерпайп передав військовим 2 броньованих ХаммериІнтерпайп передав військовим 2 броньованих Хаммери
Інтерпайп передав військовим два броньованих американських Хаммери (Хамві). Передача відбулась у межах системної підтримки бойових підрозділів ЗСУ.
Названі найбільш та найменш надійні дешеві кросовери з КитаюНазвані найбільш та найменш надійні дешеві кросовери з Китаю
Експерти проаналізували статистику несправностей недорогих китайських кросоверів, а також скарги їх власників. Найнадійнішими виявлися моделі GAC, Changan і Geely.
Міноборони допустило до експлуатації мобільну автомайстерню українського виробництваМіноборони допустило до експлуатації мобільну автомайстерню українського виробництва
Міністерство оборони України офіційно дозволило експлуатацію нової мобільної авторемонтної майстерні, розробленої фахівцями одного з підприємств українського оборонно-промислового комплексу.
ОККО формує парк вагонів-цистернОККО формує парк вагонів-цистерн
У липні група компаній ОККО отримала перші 20 нових вагонів-цистерн, виготовлених на її замовлення на заводі «ТАС-Полтаввагон». Усього контрактом передбачено виробництво 100 таких цистерн.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015