Mercedes-Benz вивів на випробування оновлений S-Class

19:34 27.07.2024
Mercedes-Benz вивів на випробування оновлений S-Class

У Mercedes-Benz працюють над плановим оновленням флагманського седана, яке має відбутися в середині життєвого циклу моделі. Поки що виробник продовжує серію літніх випробувань посвіжілого S-Class: фотошпигуни спіймали прототип новинки на дорогах загального користування в південній частині Європи.

Зміни в зовнішності, які отримає оновлений седан, поки що заховані за маскувальною плівкою. Очікується, що у моделі буде більша решітка радіатора, а також інакше оформлена нижня частина переднього бампера з іншими повітрозабірниками.

Ще очевидно, що у чотиридверки під час оновлення з'явиться інша головна оптика з новою графікою світлодіодних ходових вогнів - у вигляді фірмових трипроменевих зірок. Нагадаємо, вперше подібне рішення було продемонстровано на концепті Mercedes CLA Class, який був представлений восени 2023 року. Корму посвіжілого Mercedes-Benz S-Class, найімовірніше, прикрасять ліхтарями зі зміненим світловим малюнком.

Фотошпигуни цього разу виявили припаркований прототип, який тестують, тож зуміли зазирнути, зокрема, і в салон. Щоправда, поки що внутрішнє оздоблення оновленого седана виявилося досить ретельно прихованим за допомогою щільного тканинного маскування. Воно приховало рульове колесо, передню панель, включно з віртуальною приборкою і тачскріном фірмової інформаційно-розважальної системи, а також центральну консоль. Очікується, що моделі залишать величезну єдину цифрову панель, яка об'єднує в тобі три дисплеї (один з них - екран для переднього пасажира).

Раніше стало відомо про те, що Mercedes-Benz збирається більше, ніж спочатку планувалося, витратити на розвиток двигунів внутрішнього згоряння, а також на рестайлінг S-Class. Річ у тім, що попит на електромобілі виявився нижчим, ніж розраховували виробники, і тепер багатьом із них доводиться повертати фінансування проєктів із ДВЗ у свої стратегії. Очікується, що в моторній лінійці оновленого флагмана залишаться бензинові та дизельні двигуни, крім того, у моделі будуть і версії з PHEV-установками.

За деякими даними, посвіжілий Mercedes-Benz S-Class буде представлений навесні 2025 року. У цьому разі до дилерів на європейському ринку перші машини можуть дістатися вже в другій половині того ж року.


Источник: Колеса
Фото: Motor.es
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015