Оновлення Android Auto спричинило хаос в роботі cистеми

20:16 27.07.2024
Оновлення Android Auto спричинило хаос в роботі cистеми

На початку липня компанія Google представила оновлення для системи Android Auto, однак, схоже, програмне забезпечення виявилось недосконалим.

Як передає Autoevolution, водії стверджують, що оновлення Android Auto до останньої версії виявилося фатальним для програми в їхніх автомобілях, оскільки система більше не завантажується на екран автомобіля. Подібна проблема існує коли медіаресивер намагається виявити смартфон.

Повідомляється, що збій мають як дротові, так і бездротові версії Android Auto, тоді як до оновлення система працювала штатно. Деякі з власників вирішили «скинути» систему до заводських налаштувань, проте це також не допомогло.

Судячи з повідомлень користувачів на форумах Google, проблема торкнулась більшості водіїв, незалежно від марки їх автомобіля та смартфону. Водночас алгоритму для вирішення збою системи також немає.

Ймовірно, якщо проблема справді виникла в останньому оновленні Android Auto, повернення до попередньої версії мало б допомогти виправити проблему. Тим часом компанія Google залишилась мовчазною й ніяк не коментує причину проблеми. Модератор форуму та спеціаліст спільноти стверджують, що команді Android Auto потрібна додаткова інформація, аби вони почали розслідування.


Источник: 24tv.ua
Фото: Autoevolution
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015